Huawei SERES SF5. Primul coupe SUV electric al chinezilor, lansat pe piață

Data: 21/04/2021 | Autor: .

 Huawei își face debutul în piața automobilelor electrice cu primul lor model, Huawei SERES SF5. Coupe-ul SUV electric a fost prezentat la cea de-a 19-a expoziție internațională a industriei de automobile din Shanghai și va fi comercializat în magazinele Huawei din toată China.

Mașina este produsă de compania auto chineză Seres, în colaborare cu Huawei.

Noul model, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive, oferă flexibilitate utilizatorilor, cu o autonomie de 180 km în modul electric pur și de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă.

Huawei SERES SF5  acelerează de la 0-100 km / h în 4.68s. Performanța vehiculului este susținută de șasiul ușor din aluminiu și de un sistem avansat de suspensie oferind o accelerație rapidă, un control precis al stabilității și o absorbție superioară a șocurilor.

Huawei SERES SF5, controlat prin telefon

Soluțiile HUAWEI HiCar permit utilizatorilor să comute fără probleme între aplicațiile de telefonie mobilă și panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigație, muzică și multe altele, oricând, oriunde.

Totodată, oferă control vocal interactiv, permițând utilizatorilor să se concentreze pur și simplu pe condus. HUAWEI HiCar poate, de asemenea, conecta cu ușurință mașina la alte dispozitive inteligente, astfel încât utilizatorii din mașină să poată activa acasă, aparatul de aer condiționat, televizorul și alte dispozitive.

Huawei începe vânzarea de mașini electrice - EVmarket

Sistemul audio surround tridimensional al vehiculului este format din 11 boxe, reglate de tehnicienii HUAWEI SOUND și experți în acustică.

Noul SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.

Huawei Seres SF5-13 - Paul Tan's Automotive News

SERES SF5 îndeplinește standardele de design de siguranță de cinci stele, cu un corp realizat din oțel termoformat de 1500Mpa, cu rezistență ultra-mare, robust și fiabil. În plus, mașina are și conducere asistată automată la nivel L2 +, asistență la trafic aglomerat și multe alte caracteristici. Pentru confortul suplimentar al conducătorului, scaunele din față ale mașinii sunt sport și sunt dotate cu funcții de ventilație, încălzire și masaj.

 

Huawei începe vânzarea de mașini electrice - EVmarket

Noul model va fi disponibil în magazinele Huawei din China începând cu 21 aprilie

Disponibil în China la 246.800 CNY (4WD) și 216.800 CNY (2WD), noul SERES SF5 vine în patru culori – Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey – împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.

Huawei Seres SF5 debuts at Auto Shanghai – range-extended EV crossover with up to 1,000 km range Image #1284968