Cazinourile online. Cum să joci la sloturile gratis

Data: 20/03/2019 | Autor: .

Cazinourile online. Cum să joci la sloturile gratisJocurile de noroc de pe internet sunt similare cu jocurile din cazinourile stradale, diferența fiind accea că te poți juca direct din fața laptopului sau de pe un dispozitiv mobil, oriunde și oricând. În România au apărut zeci, dacă nu sute de site-uri care oferă astfel de servicii, de la firmele de pariuri la cazinouri online, relatează GadgetReport.ro

Dincolo de jocurile de ruletă și cele de cărți precum videpoker, blackjack, baccarat, casino hold’em, poker cu 3 cărți etc., cele mai populare tipuri de jocuri de pe site-urile online sunt acele jocuri ca la aparate, cunoscute în mediul offline sub numele de ”păcănele”. Pe internet ele au mai multe denumiri cum ar fi sloturi video, slots online etc.

Interesant este că, dincolo de variantele obișnuite, ai de ales între sute de sloturi gratis, ca să îți faci mâna, să înțelegi experiența și să vezi dacă merită să treci la lucruri serioase.

Sloturile gratis sunt distractive, nu pun nicio presiune pe tine și te ajută să înțelegi mult mai bine mecanismul din spatele lor. Nu există jucător care să nu fi încercat măcar o dată acele sloturi gratis în încercarea de a înțelege mai bine regulile de joc sau posibilele combinații.

Cum nu există o miză și niciun fel de risc la sloturi gratis te poți bucura în adevăratul sens al cuvântului de o experiență completă.

În general, pe internet găsești în primul rând sloturi gratis cu 3 role, în genul păcănelelor. Acestea au, în general, o singură linie de plată, în centrul cilindrilor.

Apoi sunt sloturile cu 5 role, care oferă o experiență superioară – multe simboluri combinații și beneficiază de o grafică spectaculoasă.

În această categorie sunt incluse și sloturile cu fructe și sloturile cu speciale, care îți vor oferi tot felul de elemente surpriză. Acestea beneficiază de efecte sonore și grafice care îți oferă o experiență ce îți va depăși, cu siguranță, așteptările.

Trebuie să știi, pe de altă parte, că deși la sloturi online este mai greu să aplici o anume strategie, aceasta nu înseamnă că nu există anumiți pași pe care îi poți urma.

Dintre sfaturile experților, poate cel mai important, mai ales la început de drum, este să le încerci pe toate, să vezi care este mai aproape de stilul tău, care îți oferă mai multe satisfacții și abia apoi să faci pasul următor. Asta pentru că, până la urmă, totul trebuie să fie o distracție, o activitate agreabilă care să îți ofere plusul de senzații și adrenalină de care ai nevoie.

Apoi trebuie să știi că sloturile online diferă între ele, chiar dacă au, în esență, cam aceleași reguli. Fiecare oferă propriile simboluri, iconuri și combinații. Pentru a face o combinație optimă, sfatul experților este să încerci mizele multiple. Vei avea mai multe șanse să îți duci ,,misiunea’’ la capăt.

Un ultim sfat. Relaxează-te și distrează-te. Indiferent ce sloturi gratis alegi, experiența îți va depăși, cu siguranță, așteptările.