Ce urmează după iPhone X? Apple lansează patru telefoane în 2018

Data: 22/01/2018 | Autor: .

Ce urmează după iPhone X? Apple lansează patru telefoane în 2018

După succesul iPhone X, Apple lucrează deja la noile telefoane mobile pe care le va lansa în acest an, două cel mai probabil în luna mai, iar alte două în toamnă, la începutul lunii septembrie. Noile smartphone-uri se vor diferenţia prin design, specificaţii, inclusiv prin numele acestora, relatează GadgetReport.ro

Apple vinde, în prezent, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 şi iPhone X, cu trei linii de design diferite.

Potrivit experţilor de la KGI, în acest an, compania americană va lansa trei noi versiuni, un iPhone X de 5,8 inchi şi o versiune Plus cu un ecran de 6,5 inchi, ambele cu display-uri OLED,  alături de un model mai ieftin, cu ecran LCD.  Nu este exclus, totodată, ca Apple să prezinte şi a doua generaţie a modelului iPhone SE, una cu un ecran clasic, LCD, şi un preţ decent, telefon dedicat mai ales publicului tânăr.

Succesorul lui iPhone X şi modelul Plus ar urma să debuteze în septembrie, în timp ce modelele mai ieftine, LCD, în primăvara acestui an.

Potrivit analiştilor, Apple ar putea adopta şi un branding special pentru noile telefoane din 2018.

9to5mac.com relatează că nu vom vedea, cu siguranţă, un iPhone XI şi că, probabil, Apple va boteza succesorul lui iPhone X cu numele iPhone Pro, iar modelul cu ecran mai mare cu numele iPhone Plus.

Modelul iPhone SE 2 va primi denumirea iPhone Mini, iar telefonul cu ecran LCD va fi denumit simplu, iPhone.

Dincolo de denumiri şi mai ales de preţuri, noile telefoane se vor diferenţia, bineînţeles, în materie de hardware şi software, poate chiar mai mult decât în prezent.

Modelele de top, iPhone Pro şi iPhone Pro vor avea un ecran superior, cu 458 Pixeli per inch, o baterie optimizată, un încărcător fast-charge şi o serie de noi aplicaţii, axate în principal pe realitatea virtuală.

Telefoanele vor include procesoare mai performante şi modemuri Intel XMM 7560 şi Qualcomm Snapdragon X20, cu suport 4×4 MIMO.

Acestea vor aduce o viteză mai bună de transfer de date, astfel că navigarea pe internet va fi substanţial îmbunătăţită.

Nu este exclus să vedem, la pachet cu telefoanele, şi prima cască VR produsă de Apple.

La nivel software, modelele cu buton de Home vor primi o versiune cu un layout ,,clasic”, în timp ce iPhone Pro şi iPhone Plus vor rula cea mai nouă şi inovativă interfaţă dezvoltată de Apple.