Ce vezi nou pe Netflix, în august: Lista completă a filmelor și serialelor

Data: 1/08/2022 | Autor: .

Netflix vine și în luna august cu noi premiere, iar printre cele mai asteptate se afla The Sandman, producție realizată după o carte scrisă de Neil Gaiman.

După ce s-a bucurat de o dominație pe termen lung în zona streaming-ului, Netflix se confruntă cu o luptă grea pentru a-și păstra poziția, relatează BBC. Netflix a pierdut aproape 1 milion de abonați între aprilie și iulie, în condițiile în care numărul celor care renunță la serviciu s-a accelerat.

Întrebat ce ar fi putut împiedica scăderea în continuare a abonamentelor, directorul executiv al firmei, Reed Hastings, a declarat: „Dacă ar fi să menționăm un singur lucru, am putea spune „Stranger Things”.

Noile filme si seriale din august vin sa mai salveze din problemele gigantului de streaming. Dincolo de The Sandman, un serial foarte asteptat este  Never Have I Ever (sezonul 3), alaturi de Glow Up, Idian Matchmaking si Locke & Key.

Ce se intampla in The Sandman

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice.

Allan Heinberg este producător executiv și showrunner. David S. Goyer este producător executiv, iar Goyer și Heinberg sunt, de asemenea, co-scenaritori ai proiectului. Gaiman este, de asemenea, producător executiv și co-scenarist. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Mark Hamill va da vocea îndrăgitului personaj Merv Pumpkinhead. Hamill este  cunoscut în special din rolul Luke Skywalker din seria „Războiul stelelor”.

În noul serial mai joacă și Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, Donna Preston, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James-Young.

 

Filme

The Sandman – 5 august;

Day Shift – 12 august;

Loving Adults –  26 august.

Seriale:

Good Morning, Veronica (sezonul 2) – 1 august;

Lady Tamara (serial nou) – 3 august;

Idian Matchmaking (sezonul 2) – 4 august;

Instant Dream Home (serial nou) – 10 august;

Locke & Key (sezonul 3) – 10 august;

School Tales The Series (serie limitată) – 10 august;

A Model Family (serial nou) – 10 august;

Never Have I Ever (sezonul 3) – 12 august;

High Heat (serial nou) – 12 august;

Echoes (serial nou) – 17 august;

Glow Up (sezonul 4) – 19 august;

Kleo (serial nou) – 19 august;

The Girl in the Mirror (Alma) (serial nou) – 19 august;

Lost Ollie (serial nou) – 19 august;

Mo (serial nou) – 24 august;

Under Fire (serial nou) – 24 august;

Ludik (serial nou) – 24 august;

Family Secrets (serial nou) – 26 august;

Delhi Crime (sezonul 2) – 31 august.

Documentare Netflix:

Trainwreck: Woodstock ’99 – 3 august;

Bank Robbers: The Last Great Heist – 10 august;

Untold: Volumul 2 – începe în data de 16 august, cu episoade săptămânale;

History 101 (sezonul 2) – 25 august;

I am a Killer (sezonul 3) – 30 august.