Netflix pregăteşte abonamente mai ieftine, cu publicitate! Cât vor costa

Data: 27/08/2022 | Autor: .

Netflix pregăteşte lansarea unei versiuni de abonament ceva mai ieftine, însă care va include publicitate şi reclame în filme şi pe platformă. Potrivit Bloomberg, Netflix va afişa în jur de patru minute de publicitate pe oră la începutul şi la jumătatea conţinutului.

Bloomberg afirmă că nu va exista o singură versiune Netflix cu reclame, ci câte una care va corespunde fiecăruia dintre cele trei abonamente disponibile în prezent. În Statele Unite, viitoarele versiuni cu reclame vor costa între 7 şi 9 dolari.

Nu este exclus ca aceste preţuri să le vedem şi în România.

Potrivit Bloomberg, Netflix va afişa în jur de patru minute de publicitate pe oră la începutul şi la jumătatea conţinutului.

Vor fi excepţii, mai ales la filmele şi serialele pentru copii acolo s-ar putea să fie doar reclama targetate sau deloc.

Agenţia de presă comentează că nu există nicio garanţie că Netflix nu va creşte, în timp, numărul reclamelor.

Reclamele vor fi aduse pe Netflix de Microsoft.

Noile abonamente ar putea fi lansate chiar anul acesta în câteva ţări. Ampere Analytics estimează că versiunile cu reclamă vor genera pentru Netflix 8,5 miliarde de dolari (abonament + reclame) în primii cinci ani.

Cum afli dacă cineva îți folosește contul de Netflix

Împarți parola Netflix cu alte persoane?

Netflix testează o metodă prin intermediu căreia va face imposibilă logarea la platforma de streaming din mai multe locuri decât cel declarat oficial! Altfel spus, ne vom putea lua adio de la metoda prin care mulți dintre români se uită la serialele și filmele de pe Netflix.

Împărțitul parolei Netflix cu alți utilizatori “submineaza capacitatea noastra pe termen lung de a investi și de a ne îmbunatati serviciile.”, afirmă compania.

Confruntat cu probleme financiare după ce a pierdut peste 1 milion de abonați, Netflix a găsit metoda prin care vor sa stopeze fenomenul de “account sharing”.

Compania a introdus deja optiunea “add a home” în Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala și Honduras.

LOCATION-MODEL ANIM ENGLISH

Contra cost, noua optiune  permite partajarea unui cont in mai multe gospodarii, dar vor plati in functie de cate locuinte vor adauga.

“Am explorat cu atenție diferite moduri prin care persoanele care doresc să-și partajeze contul sa plateasca puțin mai mult. In luna martie 2022, am lansat funcția „adaugați un membru suplimentar” în Chile, Costa Rica și Peru. De luna viitoare, vom lansa o funcție alternativa „adăugați o casă” în Argentina, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala și Honduras.”

Comunicatul oficial Netflix:

“O casa pentru fiecare cont: indiferent de planul dvs., acesta va include un domiciliu în care va puteți bucura de Netflix pe oricare dintre dispozitive.

Achizitia de locatii suplimentare: pentru a va folosi contul Netflix mai multe domicilii vă vom cere să plătiți un plus [219 Pesos pe lună / casă în Argentina / 2,99 USD pe lună / casă în Republica Dominicană / 2,99 USD pe lună /casă în Honduras / 2,99 USD pe lună / casă în El Salvador / 2,99 USD pe lună / casă în Guatemala]. Membrii din planul Basic pot adăuga un domiciliu suplimentar, Standard până la doua si planul Premium până la trei locatii in plus.

Calatoriile sunt incluse: puteți viziona în afara casei de pe tabletă, laptop sau mobil.

Noua funcție de gestionare a locatiilor: în curând veți putea controla unde este utilizat contul dvs. și veți putea elimina locatia din pagina aferenta setarilor contului”.

Ce vezi nou pe Netflix, în august: Lista completă a filmelor și serialelor