Cea mai subtire tastatura wireless din lume (VIDEO)

Data: 11/10/2013 | Autor: .

TASTATURA Arata ca o coala de hartie. Nici nu e de mirare pentru ca are sub 0,5 mm grosime. Este cea mai subtire tastatura wireless, de fapt o suprafata tactila pe care poti lucra comod ca si pe tastatura pe care te-ai obisnuit la laptop sau calculator. 

Compania britanica Cambridge Silicon Radio si-a indreptat atentia spre utilizatorii de tablete si smartphone-uri carora le este greu sa lucreze pe ecranul dispozitivelor lor. Asa ca a venit cu solutia acestei suprafete tactile wireless dotata cu un cip Bluetooth Smart, care consuma putina energie si este de dimensiuni foarte mici. Combinând tehnologia wireless low-power CSR cu electronice imprimabile, flexibile și tehnologia tactila, dispozitivul poate fi folosit pentru a extinde interfata touch a tabletelor si smartphone-urilor.

Fiind foarte usoara și flexibila, suprafata tactila poate fi integrata in capacul de protectie al tabletelor sau folosita pentru a crea o zona tactila de marimea unui desktop. Fiind wireless, poate fi folosita si in lucrul pe tableta, dar fara a ocupa din ecranul acesteia, cum se intampla acum in modul de scriere texte. Este suficient de subtire pentru a putea fi pusa si intr-un notebook. Suprafata ei poate fi folosita si pentru schite de mana facute cu un dispozitiv de scris special.