Cea mai tare parodie cu Dragnea si Hitler. E virala pe Youtube

Data: 9/02/2017 | Autor: .

Cea mai tare parodie cu Dragnea si Hitler. E virala pe Youtube

Un nou clip din seria parodiilor cu  Liviu Dragnea si Hitler face furori pe internet. In clipul video „Noaptea ca hotii (versiunea cu Hitler)”, preşedintele PSD este ironizat pentru modul in care primeşte vestea ca Ordonanta de Urgenţă 13, privind modificarea Codului Penal, va fost abrogată, relatează GadgetReport.ro

Cei de la Best Vines Romania, care au realizat parodia cu Dragnea si Hitler, au reuşit să cuprindă esenţa scandalului, iar replicile atribuite şefului PSD sunt relevante pentru jocurile de putere de la varful politicii romanesti.

Dacă nu sunteţi la curent cu show-ul de pe scena politică, Guvernul Grindeanu, desemnat de Liviu Dragnea, a dat o ordonanţă de urgenţă prin care se modifică Codul Penal. Aceasta îl scapă de dosarele penale pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care este judecat în prezent într-un al doilea proces.

După ce în primul dosar, legat de frauda la referendum, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, dacă ar fi condamnat şi în noul proces, pedeapsa cu suspendare se va transforma într-una cu executare, astfel că Dragnea ar ajunge la închisoare.

Ordonanţa 13 a fost dată în miezul nopţii, de unde şi expresia „Noaptea ca hotii”, lansată de sutele de mii de oameni care au protestat în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe din ţară.

Parodia cu Dragnea si Hitler este virala pe Youtube. O vedeti in clipul de mai jos.