Cea mai tare parodie. Van Damme face spagatul in spatiu (VIDEO)

Data: 27/02/2014 | Autor: .

van-damme-face-spagatul-in-spatiu

Pe internet continua sa faca senzatie parodiile dupa celebra reclama la Volvo, in care Jean-Claude Van Damme face spagatul intre doua camioane.

Un umorist american a realizat un clip video in care celebrul actor se sprijina pe doi sateliti aflati pe orbita pamantului.

Clipul face referire la rivalitatea ce ar exista intre Jean-Claude Van Damme si Chuck Norris. Imaginile ii arata intrecandu-se in probe care mai de care mai absurde.

“Am trecut prin multe probleme. Am mers pe drumuri deloc greu de strabatut. Acest lucru m-a transformat in omul care sunt in ziua de astazi. Acum stau in fata voastra. Ce vedeti este un corp cizelat pana la perfectiune. O pereche de picioare create pentru a sfida legile fizicii si o minte care poate stapani chiar si cea mai grea provocare fizica”, afirma Van Damme in clipul de pe internet.

Parodia face referire la celebra reclama la Volvo, care a facut furori pe internet. Clipul a adunat 69 de milioane de vizualizari pe youtube. O vedeti  mai jos.

Dupa lansarea reclamei, creativii de la Delov Digital au lansat pe youtube un clip video in care parodiaza celebrul spagat al lui Van Damme, cu Chuck Norris in rolul principal.

.