Ceasul inteligent care face Samsung de rusine

Data: 9/03/2014 | Autor: .

Gabor Balogh

Practic, discret, cu ecran clar, indicatoare simple si fara probleme de autonomie. Asa ar trebui sa arate, in teorie, smartwatch-ul ideal. Samsung, ia un creion si noteaza!

Designerul de origine maghiara Gabor Balogh a lansat conceptul unui ceas inteligent cu adevarat spectaculos.

Gabor Balogh  3

Din imaginile pe care le puteti vedea mai jos, observam ca smartwatch-ul ofera toate functiile unui ceas inteligent, insa fara a incerca, cum se spune, “sa reinventeze apa calda”.

Gabor Balogh 2Are un cadran clasic, cu un background intr-o culoare gri decenta si masculina, si un sistem de afisare a datelor cu caractere mari, simple, foarte usor de citit.

Ceasul are un cadru metalic, o curea din piele si butoane clasice, usor de apasat.

Gadgetul, ce nu are inca un nume oficial, se conecteaza la telefon prin bluetooth si preia toate datele necesare, de la email-uri, la starea vremii, telefoane pierdute etc.

La capitolul autonomie, bateria ceasului ar urma sa reziste pana la 30 de zile. O performanta remarcabila in conditiile in care Samsung Galaxy Gear 2 abia daca tine doua zile.

Gabor Balogh cauta acum investitori dispusi sa finanteze productia ceasului la scara industriala.

Daca va ajunge in magazine, ceasul are mari sanse sa fie un produs de succes.  Mai multe detalii despre acest ceas aflati de AICI