Shopping-ul viitorului! Cum vom cumpara cu telefonul, din magazin, fara bani (VIDEO)

Data: 10/03/2014 | Autor: .

shopping-ul viitorului

Peste 2-3 ani nu va mai trebui sa mergem la cumparaturi cu portofelul, cardurile sau bani lichizi. Vom avea nevoie doar de telefonul mobil cu care vom scana obiectele si le vom cumpara prin intermediul unei aplicatii securizate.

Asa arata, pe scurt viitorul shoppingului. Sau cel putin asa spera ca va arata dezvoltatorii aplicatiilor mobile pentru smartphone.

Una dintre cele mai interesante, aflate in faza de teste,  este ThirdShelf.

Prezentata la Dx3, cel mai important eveniment de marketing si tehnologie organizat anual in Toronto-Canada, aplicatia iti permite sa vizualizezi toate obiectele din magazin din momentul in care intri inauntru.

Telefonul se conecteaza automat la internet, isi descarca datele privind oferta magazinului si, folosindu-se de senzorii de miscare si o harta virtuala predefinita, iti arata pe ecran informatii despre obiectele catre care indrepti telefonul.

Odata scanat produsul, vei afla toate detaliile, de la modul de fabricatie, pret si chiar o prezentare video al acestuia.

Daca te decizi sa il cumperi, o poti face in magazin sau direct prin telefonul mobil, aplicatia avand acces la contul tau din banca.

Cum functioneaza aplicatia, vedeti in clipul video de mai jos.

O alta aplicatie interesanta, disponibila in magazin, este cea care iti livreaza in cabina de proba, produsele de care ai nevoie. The Whoosh Fitting Room este deja instalata in mai multe magazine din Statele Unite. Cum functioneaza vedeti in clipul video de mai jos.