Cel mai tare simulator de jocuri din lume

Data: 31/10/2011 | Autor: .

Channel 5 a construit cel mai spectaculos simulator de jocuri din lume. Acesta a fost realizat pentru emisunea Gadget Show, iar primul test a fost facut pe jocul  Battlefield 3.

Simulatorul a fost construit in interiorul unui igluu. Urmariti in clipul de mai jos modul in care a fost realizate lucrarile si cum arata simulatorul. Channel 5 a cheltuit pentru adaptarea sistemelor Xbox Kinect peste 650.000 euro.

Jocul Battlefield 3 a fost lansat pe 28 octombrie. El se doreste a fi “cel mai ambitios joc din totdeauna”. Electronic Arts afirma ca Battlefield 3 nu este doar un produs bun, ci un produs creat pentru a depasi recordul stabilit de Call of Duty.

In Battlefield 3, jucatorii vor intra in rolul puscasilor marini din elita armatei americane, trecand prin misiuni care se vor desfasura in locuri precumParis, Teheran siNewYork.

Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere. Pentru ca experienta sa fie cat mai reala, dezvoltatorii jocului au folosit noul motor grafic Frostbite, care ofera suport pentru efecte speciale avansate.

La misiuni  pot participa, simultan, pana la 64 de jucatori.

Jocul este disponibil pe PC, XBOX 360 si PS3, iar modul multiplayer va permite conectarea a numai putin de 32 de jucatori. Peste 1, 2 milioane de gameri si-au comandat jocul pana acum. Battlefield 3 poate fi comandat si in Romania la pretul de 129 lei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yTCTvsUknzs&feature=fvwrel