Wasteland Empires, un nou joc pe Facebook

Data: 24/10/2011 | Autor: .

Compania Crowdstar a anuntat lansarea, pe Facebook, a variantei beta a jocului de strategie Wasteland Empires. Jocul intruchipeaza o lume post-apocalictica in care bandele si nomazii isi disputa suprematia.

Jocul, cu o grafica optimizata pentru Facebook si multe persoanaje, promite o experienta cel putin interesanta pentru utilizatorii retelei de socializare.  “Credem ca jocurile cu aceasta tipologie, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca rolul unor personaje, au un mare potential de dezvoltare”, a declarat Peter Relan, CEO-ul CrowdStar.

“Cu jocurile  It Girl si Top Girl, am intrat in lumea RPG. Wasteland este pasul urmator in directia unor jocuri bazate pe strategii tot mai complexe”, a mai spus acesta.

„Jocul este primul care combina, in timp real, competitia cu profilul jucatorilor, intr-un scenariu atractiv”, isi lauda “marfa” Peter Relan, CEO-ul CrowdStar.

Jocul il puteti accesa de aici.

Noi l-am jucat, iar primele impresii sunt pozitive. Pentru amatorii de astfel de game-uri, poate fi o experienta interesanta. Are cateva delay-uri, se vad cateva bug-uri, insa nu sunt suparatoare.

Speram ca varianta finala sa fie mai bine optimizata.

httpv://www.youtube.com/watch?v=jguRFcB2lNI