Logitech: Kit special pentru Call of Duty: Modern Warfare 3

Logitech a lansat Logitech Gaming Keyboard G105 si Logitech Laser Mouse G9X, gadgeturi realizate special pentru jocul Call of Duty: Modern Warfare 3.

 Logitech Gaming Keyboard G105 este iluminata de o lumina LED verde si dispune de sase taste G programabile, fiecare cu trei moduri de stare.

Tastatura ofera pana la 18 combinații de macro-uri pe joc. Aceste macro-uri pot fi realizate prin apasarea unei singure taste sau prin combinații complexe de mai multe taste. Noi macro-uri pot fi inregistrate din mers odata ce ai descarcat Logitech Gaming Software.

Funcția multi-key input  iți permite sa folosești pana la cinci taste simultan. Poți realiza acțiuni multiple și complexe fara pericolul unor interferențe. In plus, taste de control pentru conținutul media  ofera acces direct la volum și la comenzile de mute, start, stop, pauza, inainte sau inapoi. Pentru o conveniența sporita, un mod joc/desktop blocheaza tastele de Windows și cele de meniu, așa ca jocul nu va fi intrerupt daca apeși accidental taste greșite.

httpv://www.youtube.com/watch?v=v6KWdvs290s

Logitech Laser Mouse G9X

Laser-ul integrat mouse-ului Logitech Laser G9X ofera precizie la viteze mari de pana la 165 inchi pe secunda. Se poate schimba rezolutia pentru a atinge cel mai bun nivel de precizie, de la control precis al cursorului (200dpi) pana la manevre ultra-rapide (de pana la 5700 dpi), fara ca acțiunea sa fie oprita, in timp ce receiver-ul USB full-speed asigura mouse-ului o deplasare lina. Rotița MicroGear™ Precision Scroll este perfecta pentru selecția armei iar atunci cand nu joci Call of Duty: Modern Warfare 3, aceasta realizeaza un scrolling ultra-rapid ce navigheaza prin pagini mari de Internet.

Un sistem de ajustare a greutații iți permite sa personalizezi mouse-ul cu pana la 28 de grame pe care le poți mixa și potrivi pentru mai mult control. Pe un ecran color personalizabil poți alege culoarea LED-urilor dintr-o gama larga de culori.

 Logitech Gaming Keyboard G105 va fi disponibila in Europa din luna noiembrie la un preț recomandat de 69,99 Euro. Logitech Laser Mouse G9X va fi disponibil in Europa din noiembrie la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Call of Duty: Modern Warfare 3

 

Call of Duty: Modern Warfare 3 va fi lansat pe 8 noiembrie, fiind vazut de specialisti drept principalul concurent al Battefield 3.

 Actiunea se petrece, la fel ca si in game-ul dezvoltat de EA, in mediul urban. Scenariul il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa il ia ostatic pe presedintele Rusiei, invadeaza Manhattan-ul.

Story-ul il duce pe gamer prin toata lumea, din Paris, in Berlin, la Moscova, Hamburg si Dubai, dar si in Sierra Leone, India si Somalia.

  FPS-ul dezvoltat de Activision, Infinity Ward, Sledgehammer Games si Raven Software, va fi disponibil pe PC, Xbox 360, PS3.

 httpv://www.youtube.com/watch?v=coiTJbr9m04