Cel mai in vogă joc al anului, Super Mario Run, poate fi descărcat gratuit

Data: 23/03/2017 | Autor: .

Cel mai in vogă joc al anului, Super Mario Run, poate fi descărcat gratuit

Nintendo a lansat, oficial, versiunea de Android a celebrului joc Super Mario Run. Jocul, care a adunat peste 40 de milioane de descărcări pe iPhone şi iPad, este disponibil gratuit şi pentru utilizatorii din România, relatează GadgetReport.ro

Jocul are 59.53 MB şi ar fi bine să-l descărcaţi în telefon sau tabletă atunci când sunteţi conectaţi la o reţea Wi-Fi, ca să nu vă irosiţi internetul mobil.

Din momentul în care aţi descărcat jocul, de AICI, va trebui să confirmaţi ţara în care vă aflaţi şi să daţi ok la regulile de securitate. NU este nevoie să vă creaţi un user pe Nintendo pentru a juca Super Mario Run, aşa că puteţi da CANCEL atunci când vi se cere acest lucru.

La fel ca în versiunea pentru iPhone şi iPad, jocul are o variantă gratuită, în care utilizatorii vor putea experimenta câteva planşe. Atenţie – Nu descărcaţi versiunile pirat, lansate în Play.

Super Mario Run a devenit cel mai descărcat joc din istoria App Store, după ce a adunat peste 40 de milioane de download-uri. Nintendo a raportat încasări de 53 de milioane de dolari în prima lună de la lansare.

Jocul, despre care mulţi specialişti spun că va depăşi Pokemon Go la număr de descărcări şi popularitate, este prima producţie dintr-o serie pe care Nintendo vrea să o lanseze în următorii ani.

Super Mario Run reuşeşte să ofere un gameplay excelent şi o grafică atractivă. În joc, Mario aleargă de la stânga la dreapta, iar jucătorul nu trebuie decât să apese pe ecran ca să-l facă să sară peste obstacole.

Misiunile au 1-2 minute şi oferă o experienţă excelentă, în care jucătorul trebuie să evite obstacolele şi să culeagă cât mai multe monede.

Super Mario Run oferă şi câteva opţiuni suplimentare. De exemplu, dacă apeşi mai lung pe ecran, Mario va sări mai sus, iar dacă apeşi din nou, acesta va sări non-stop şi va înainta peste obstacole.

Super Mario Run are 24 de niveluri şi un mod „Toad Rally”, în care utilizatorii pot concura între ei.
Din cauza temerilor privind pirateria, Super Mario Run poate fi jucat doar cu conexiunea de internet activată.

În noua versiune pentru iPhone şi iPad, Super Mario Run 2.0, pe care o puteţi descărca de AICI, aveţi la dispoziţie mai multe personaje, planşe gratuite şi alte artificii care fac jocul şi mai atractiv.