Star Wars Battlefront II. Primele imagini, virale pe internet

Data: 14/04/2017 | Autor: .

Star Wars Battlefront II. Primele imagini, virale pe internet

Electronic Arts a lansat primul trailer pentru noul joc al seriei Star Wars: Battlefront, ce urmează să fie lansat, cel mai probabil, în luna noiembrie 2017, cu câteva săptămâni înainte de lansarea noului film din cea mai cunoscută franciză SF din istorie, relatează GadgetReport.ro

Star Wars Battlefront II este o continuare a jocului lansat în noiembrie 2015. Clipul video prezintă, într-un mod spectaculos, decorurile şi câteva dintre personajele din noul joc. Vedem, printre altele, navele TIE Fighters și X-Wings, alături de imaginea iconică a Death Star.

Nu este exclus ca jocul să îi aibă drept eroi pe Darth Maul, Yoda, Rey sau Kylo Ren.

Star Wars: Battlefront II va fi prezentat în mod oficial pe 15 aprilie 2017, cu ocazia Star Wars Celebration din Orlando, în cadrul panel-ului “The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II”.

Pe surse se spune că jocul va avea, în premieră, o campanie single player, după modelul lui Titanfall 2.

Evenimentul, care va fi transmis în direct şi pe Internet, îi va avea drept invitaţi pe reprezentanţii DICE, Criterion şi Motive, studiourile responsabile pentru dezvoltarea lui Star Wars: Battlefront II.

„Star Wars Battlefront II va avea lumi mai mari și mai bune”, declara, anterior, CFO-ul EA Games Blake Jorgensen.

Primul Star Wars Battlefront a fost vândut în peste 14 milioane de exemplare, astfel că o continuare era aşteptată încă din 2016. De altfel, oficialii EA au anunţat că vor să lanseze câte un joc Star Wars în fiecare an, timp de 3-4 ani.