Cele mai bune 10 incarcatoare pentru iPhone si iPad (GALERIE FOTO)

Data: 24/05/2013 | Autor: .

md_004

Daca vreti sa va cumparati un incarcator de telefon iPhone sau tableta iPad, optiunile nu sunt foarte multe in Romania. Dincolo de incarcatoarele originale, de la Apple, sunt putine companii care ofera produse de calitate, iar preturile sunt destul de piperate.

 Cei de la Mashable au realizat, cu ajutorul expertilor in tehnologie, un top cu cele mai fiabile incarcatoare pentru produsele Apple. Criteriile luate in calcul au fost – calitatea materialelor, viteza de incarcare, utilitatea si pretul produsului.

Daca sunteti interesati sa le cumparati, puteti ajunge la site-urile oficiale si magazinele de unde pot fi achizitionate printr-un simplu click  pe numele acestora (linkurile active)

 

1. Belkin Swivel Charger and Lightning ChargeSync Cable

Swivel

Cu un design simplu si elegant, incarcatorul de la Belkin costa 39.99 dolari

2. Une Bobine

Bobine

Un gadget inovativ, extrem de simplu, ce poate fi amplasat pe birou sau chiar pe masa din bucatarie. Incarca telefonul cu ajutorul unui cablu ce poate fi rasucit si asezat in cea mai buna pozitie. Bobine costa 30 de dolari.

3. Scosche StrikeLINE Pro

Strikeline

Strikeline este, de departe, cel mai simpu incarcator de iPhone. Incarca telefonul de la mufa USB cu ajutorul unui cablu adaptabil. Produsul celor de la Scosche costa 24.95 dolari.

4. Bluelounge MiniDock

Md_004

Disponibil pentru iPhone 4/4S si iPhone 5, MiniDock se conecteaza direct la priza cu ajutorul carcasei care permite amplasarea optima a telefonului. Bluelounge MiniDock costa 19.95 dolari.

5. Belkin MIXIT Home Charger

Belkin

Un alt charger ieftin de la Belkin care ofera un mix optim intre forma si designul ergonomic. Gadgetul vine in mai multe culori si costa 19.99 dolari.

6. Eton BoostTurbine 2000

Nbotu2000red_01anglephone

Eton ofera in plus, fata de celelalte chargere, o minibaterie externa care asigura telefonului o autonomie suplimentara de pana la 3 ore. Gadgetul costa 59.99 dolari.

7. Duracell TravelMat

Wire

Travel-Mat de la Duracell promite sa incarce telefonul intr-un timp foarte scurt, fara sa mai ai nevoie de cabluri. Gadgetul are un pret pe masura performantei, de 129 de dolari.

8. Griffin PowerJolt SE cu Lightning Connector

Powerjoltse-lightning-1_1_1

Griffin PowerJolt SE este o solutie clasica pentru cei care au nevoie de un incarcator de masina. Este dedicat iPhone 5 si costa 24.99 dolari.

9. Folding USB Solar Cell

7w_nyc_2_1024x1024

Incarcatorul lansat pe Kickstarter a ajuns in faza de productie. Solar charger iti permite sa iti incarci telefonul de la lumina ambientala, chiar si atunci cand sunt nori. Nu mai ai nevoie de priza. Este ideal pentru cei aflati in drumetii. Gadgetul incarca telefonul in numai 2 ore, ceea ce este o performanta. Va fi lansat in iulie la pretul de 100 de dolari.

10. Mustache iPhone Charger by PersonalPower

Il_570xn-405139313_k6ag

Ultima solutie propusa este una simpla si simpatica. PersonalPower vine cu un design funny, in mai multe culori si iti permite sa iti incarci iPhone-ul complet in numai 20 de minute. Costa 17 dolari.