Dotari de science fiction pentru iWatch, ceasul de la Apple (VIDEO)

Data: 24/05/2013 | Autor: .

apple-iwatchUnul dintre cele mai asteptate gadgeturi, ceasul iWatch, va fi lansat abia in trimestrul 2 din 2014, relateaza Macrumors, care citeaza surse din cadrul companiei Apple. Motivul ? Gigantul IT vrea sa doteze ceasul cu cele mai noi tehnologii, de la ecranul OLED la activarea prin amprenta.

Potrivit expertului Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, ceasul cu care Apple spera sa declanseze o noua revolutie in materie va veni, printre altele, cu un ecran de 1.5- 2-inchi, acelasi de pe noul iPod Nano si un senzor biometric, dezvoltat de Authen Tec, companie cumparata anul trecut de Apple, relateaza BGR

Senzorul va permite activarea ceasului prin amprenta, iar in jurul acestuia vor fi dezvoltate aplicatii controlate prin touch.

Ceasul va fi lansat in primul semestru al anului viitor, intarzierea fiind motivata de necesarele modificari care trebuie aduse programului de operare iOS de la iPhone si iPad, pentru ca acestea sa se sincronizeze cu iWatch.

REVOLUTIA IWATCH

Viitorul comunicatiilor mobile nu apartine smartphone-urilor, ci dispozitivelor in genul iWatch, ceasul care va prelua toate functiile IT&C si le va proiecta holografic, afirmau, recent, expertii de laFinalCutKing care au dat publicitatii un clip fabulos in care incearca sa anticipeze functiile viitorului ceas Apple iWatch.

Din imagini rezulta ca dispozitivul va permite utilizatorilor toata gama de servicii de date si comunicatii, de la telefonie, la redarea video-audio prin intermediul unor holograme.