Cele mai bune aplicatii Android din 2012

Data: 29/11/2012 | Autor: .

best-android-apps

2012 a adus in Google Play cateva zeci de mii de aplicatii noi, de la aplicatii de stiri, meteo la jocuri si platforme multimedia. Gizmag a realizat un top al celor mai interesante aplicatii, asa cum au fost votate de utilizatorii de pe internet.

 

Google Chrome

best-android-apps-3

Versiunea mobila a browserului celor de la Google si-a facut debutul in acest an. Simplu si rapid,  Chrome se misca mult mai repede decat principalii sai concurenti. In plus, este gratuit.

Play Store: Chrome (gratuita)

Google Drive

best-android-apps-8

Rivalul celor de la Dropbox, Google Drive este un serviciu care iti permite sa salvezi oncloud (adica pe serverele Google) pana la 5 GB de informatie, fie ca vorbim de muzica, filme, jocuri, fisiere word etc. Drive se instaleaza din Google Play si este gratuit.

Play Store: Drive (free)

Google Now

best-android-apps-9

Google Now a devenit de curand disponibil odata cu versiunea  Android 4.1. Iti permite sa afli, in timp real, tot felul de informatii, de la locul in care te afli, ce obiective interesante sunt in zona (restaurante, benzinarii, institutii etc). Te ajuta, totodata sa afli conditiile de trafic, iti calculeaza timpul si traseul optim pana acasa sau la serviciu. In plus, iti ofera informatii despre vreme, cursul valutar etc.

Play Store: disponibila cu Android 4.1

1Weather

best-android-apps-0

OneLouder Apps este una dintre cele mai interesant si bine desenate aplicatii Android lansate in acest an. Iti ofera informatiile meteo intr-o suita foarte interesant desenata, ce include data, vremea si tot alte pictograme interesante. Aplicatia este gratuita in Play, insa daca vrei sa folositi toate facilitatile, este disponibila si o varianta Pro, la pretul de 1.99 dolari.

Play Store: 1Weather (gratuita)

Instagram

best-android-apps-11

Aplicatia pana nu demult destinata exclusiv utilizatorilor de gadgeturi Apple si-a facut debutul, in acest an, si pe platforma Android. Aplicatia detinuta de Facebook iti permite sa fotografiezi si sa aplici diverse filtre imaginilor, iar apoi sa le urci pe reteaua de socializare preferata.

Play Store: Instagram (gratuita)

OnLive Desktop

best-android-apps-15

OnLive Desktop ofera tabletelor cu Android posibilitatea de a vizualiza fisiere  Microsoft Windows. Este necesara obligatoriu o conexiune de internet.

OnLive Desktop include, printre altele, Office si Adobe Reader.  Varianta premium Desktop Plus aduce in plus Internet Explorer (cu Flash) la pretul de 4.99 pe luna

Play Store: OnLive Desktop (gratuita)

Solid Explorer Beta

best-android-apps-16

Solid Explorer este o aplicatie de management a fisierelor din sistemul de operare Google Android. Iti permite sa vizualizezi toate datele din telefon sau tableta, sa le modifici si sa le sortezi dupa cum vrei. Se misca rapid si nu necesita multe resurse.

Play Store: Solid Explorer Beta (gratuita)

Flipboard

best-android-apps-6

A alta aplicatie destinata, pana nu demult, utilizatorilor de iOS  si-a facut debutul in Play Store in acest an. Flipboard este o platforma care prezinta tot felul de stiri intr-o solutie grafica in genul magazin. Interesant este ca poate fi conectata la Google Reader, astfel ca vei primi doar stirile care te intereseaza.

Play Store: Flipboard (gratuita)

Instapaper, Pocket, Readability

best-android-apps-12

Instapaper, Pocket si Readability iti permite sa salvezi stiri pe care sa le citesi mai tarziu, cand nu ai conexiune la internet. Articolele sunt prezentate intr-o forma simpla, fara publicitate, ca intr-o pagina de carte.

Toate trei ofera cam aceleasi facilitati, asa ca va ramane sa alegeti care vi se pare mai interesanta.

Play Store: Instapaper ($2.99), Pocket (gratuita), Readability (gratuita)

TabletSMS

best-android-apps-18

Daca aveti o tableta, nu va mai fi necesar sa folositi telefonul pentru a trimite un mesaj text. TabletSMS va permite sa faceti acest lucru de pe tableta folosindu-se, bineinteles, de numarul dvs. de telefon.

Play Store: TabletSMS (gratuita)

Turntable.fm

best-android-apps-20

Turntable.fm va permite sa impartasiti cu prietenii piese muzicale si posturi de radio, inclusiv sa va creati propria lista live.

Play Store: Turntable.fm (gratuita)

Wave Control

best-android-apps-21

Aplicatia va permite sa schimbati piesele Audio fara sa atingeti ecranul.  E o aplicatie foarte interesanta, aflata in dezvoltare, asa ca este posibil sa nu va mearga din prima. Insa merita incercata.

Play Store: Wave Control (gratuita), Wave Control Pro ($2.99)

Firefox

best-android-apps-5

Firefox Android browser arata destul de bine. Are o interfata simpla, ce poate fi modificata cu tot felul de add-ons-uri. Printre cele mai interesante facilitati se afla add-on-ul „Reader mode” care va permite sa cititi pe interent texte adaptate intr-o forma simpla si usor lizibila.

Play Store: Firefox for Android (gratuita)

Magisto – Magical Video Editor

best-android-apps-13

Magisto este o aplicatie de editare video care analizeaza si compileaza toate fotografiile si imaginile de pe telefon/tableta intr-un clip video cu muzica.

Play Store: Magisto (gratuita)

Swiftkey 3

best-android-apps-17

Swiftke a fost cea mai buna tastatura de Android ani de zile la rand. In 2012 a ajuns la versiunea  3. Aceasta va ajuta sa scrieti mai repede, gratie modului predictibiul.

Play Store: Swiftkey 3 ($1.99), Swiftkey 3 Tablet ($1.99)

Temple Run

best-android-apps-19

Aplicatia iOS  Temple Run si-a facut debutul pe  Android Play in 2012. Este un joc foarte interesant care iti permite sa iti controlezi jucatorul si sa il duci in diverse aventuri foarte bine realizate.

Play Store: Temple Run (gratuita)

Dead Trigger

best-android-apps-4

Un foarte bun si simplu joc de  first-person zombie shooter. Dead Trigger iti ofera adrenalina din plin. Va recomandam sa il instalati mai cu seama ca este gratuit in Play. Are 154 MB asa ca ar fi bine sa o descarcati de pe o retea wireless.

Play Store: Dead Trigger (gratuit)

Horn

best-android-apps-10

Un alt joc care a facut furori in 2012. Horn este un joc inspirat din celebrul action puzzler Zelda.

Play Store: Horn ($6.99)

Angry Birds SpaceAngry Birds Star Wars

best-android-apps-1
Cele doua noi jocuri de la Rovio,  Angry Birds Space si Angry Birds Star Wars, va permit o experienta de joc foarte interesanta, atractiva si fluida. Nu necesita multe resurse si nu consuma bateria excesiv.
Play Store: Angry Birds Space HD ($.99), Angry Birds Star Wars HD ($2.99)

N.O.V.A. 3

best-android-apps-14

Un joc care nu mai necesita nicio prezentare. Gameloft face spectacol cu acest joc care iti ridica nivelul de adrenalina la maximum, gratie actiunii si detaliilor vizuale foarte bine realizate.

Play Store: N.O.V.A. 3 ($6.99)

Become a Patron!
Loading...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.