Cele mai spectaculoase jocuri anunțate la The Game Awards 2019

Cele mai spectaculoase jocuri anunțate la The Game Awards 2019The Game Awards 2019 a fost locul în care, dincolo de anunțul lansării noii console Xbox Series X, au fost prezentate și primele informații despre câteva dintre cele mai spectaculoase jocuri ce vor debuta în 2020, relatează GadgetReport.ro

Pe lista premierelor lansate cu ocazia evenimentului de la Microsoft Theater din Los Angeles, se află Final Fantasy VII Remake, Cyberpunk 2077, League of Legends, Bravely Default II și Hellblade.

Vă invităm să urmăriți trailerele video lansate la The Game Awards 2019.

Bravely Default II

Unul dintre cele mai bune RPG-uri în stilul Final Fantasy primește un sequel. Square Enix a anunțat Bravely Default II, joc care va debuta pe Nintendo Switch în 2020.

Hellblade

Dincolo de anunțul lansării noii console Xbox Series X, Microsoft a prezentat și trailerul sequel-uluiHellblade from Ninja Theory. Jocul va debuta împreună cu Xbox Series X în iarna anului viitor.

Godfall

Sony a prezentat, cu ocazia The Game Awards 2019, un nou trailer video pentru Godfall, un nou joc de la Gearbox care va fi lansat împreună cu PlayStation 5.

Prologues

Echipa aflată în spatele PUBG a lansat, cu ocazia The Game Awards 2019, un trailer video pentru Prologue, un nou joc care va debuta în 2020.

League of Legends

Riot a prezentat noul joc din seria League of Legends sub noul label Riot Forge. Un joc cu iz indie care a primit numele Ruined King and Convergence.

Ghost of Tsushima

La Game Awards 2019 a debutat și trailerul video al jocului Ghost of Tsushima, un titlu exclusiv pentru PS4 inspirat din lumea medievală japoneză. Jocul va debuta în vara lui 2020.

Final Fantasy VII

Square Enix a lansat noul trailer al mult-așteptatului Final Fantasy VII. Jocul va debuta în versiunea pentru PS4 în luna martie a anului viitor.

Cyberpunk 2077

Tot la The Game Awards 2019 a debutat trailerul unuia dintre cele mai spectaculoase titluri așteptate în 2020 – Cyberpunk 2077. CD Projekt Red a prezentat, cu această ocazie, artiștii care au contribuit la soundtrack-ul jocului, printre ei Grimes și Run the Jewels.

Gears Tactics

Pregătit de lansare pentru 28 aprilie 2020, în versiunea de PC, shooter-ul cu iz de joc de strategie Gears Tactics a primit un nou trailer, lansat cu ocazia The Game Awards 2019.

Fast & Furious Crossroads

Tot la The Game Awards 2019 am văzut, în premieră, și imagini din Fast & Furious Crossroads, un joc în stilul team-based action, care va debuta pentru PC, PS4 și Xbox One în luna mai 2020.