Cele mai tari meme-uri cu Regina Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat cu rochia verde

Cele mai tari imagini cu Regina Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat cu rochia verde

Regina Elisabeta a II-a a transmis duminică un mesaj mobilizator pentru britanici, dar și pentru ceilalți locuitori din Commonwealth, care se confruntă cu pandemia de COVID-19. Regina a lăudat „disciplina, hotărârea și grija pentru ceilalți a britanicilor” în aceste momente dificile. Monarhul de 93 de ani a apărut într-o rochie verde care a permis unor specialiști în imagini să se joace într-un mod original, îmbrâcând-o pe regină în uniformă de Star Trek, în tricouri de rocker și în tot felul de ținute care mai de care mai extravagante, relatează GadgetReport.ro

Toate imaginile cu regina le vedeți mai jos. Dincolo de parodii, discursul a fost unul dintre cele mai bune susținute pe tema coronacrizei în această perioadă.

Regina Elisabeta a II-a a mulțumit cadrelor medicale și tuturor angajaților din sistemul de sănătate, care sunt în prima linie a acestei lupte cu noul coronavirus.

„Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi

Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi, și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara case în sprijinul nostru, al tuturor.

Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți.

Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag’’, a mai spus regina.