Cele mai urmărite seriale în luna februarie

Cele mai urmărite seriale în luna februarie

Dacă vreți să vedeți un serial bun și mai ales nou, la început de martie nu ai foarte multe opțiuni, cel puțin la prima vedere. Urmează însă să apară noi sezoane din Westworld, La Casa del Papel, ca să vă dăm doar două exemple.

În rest, cele mai multe seriale bune sunt deja disponibile online, iar altele nici nu merită să le băgăm în seamă. O alternativă, în căutarea unor producții de calitate, este să ne luăm după lista celor mai urmărite seriale.

Zilele trecute, vă spuneam că Netflix a lansat un top cu cele mai urmărite seriale în România, pe care îl puteți vedea în aplicație. Dacă vreți însă să căutați și alte opțiuni, motorul de streaming Reelgood a lansat, recent, un clasament cu cele mai vizionate seriale TV din SUA, din februarie.

Cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix. La ce se uită românii

Intresant și surprinzător în același timp este că serialul Netflix Sex Education se află pe primul loc în clasament. Urmează Harley Quinn și The Outsider de la HBO.

Sunt acestea cele mai bune seriale din prezent? Nici vorbă. Sunt doar cele mai urmărite de americani. Din toată seria propusă de Reelgood, nouă ne-au plăcut Star Trek: Picard (de pe Amazon Prime), Love is Blind și Locke & Key.

Vouă care v-au plăcut?

TOP CELE MAI URMĂRITE SERIALE IN FEBRUARIE

1.Sex Education

2. Harley Quinn

3. The Outsider

4. Food Wars!

5. The Witcher

6. Locke & Key

7. The Stranger

8. Star Trek: Picard

9. Vikings

10. Rick and Morty

11. Love is Blind

12. Crash Landing on You