Cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix. La ce se uită românii

Cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix. La ce se uită românii

Netflix a lansat o nouă opțiune care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea care sunt cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix, din România. Sunt două topuri distincte, unul cu 10 filme și altul cu 10 seriale, iar ambele sunt actualizate zilnic, relatează GadgetReport.ro

Topul cu cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix poate fi găsit accesând secțiunea de filme sau de seriale. Astăzi, sâmbătă 29 februarie, topul celor mai urmărite seriale arată astfel:

1.Narcos Mexico

2.Vikings

3.Babies

4.Love is blind

5.Locke&Key

6.Sex education

7.Outlander

8.Lucifer

9.Altered Carbon

  1. Riverdale

Top 10 filme în România:

1.The last thing he wanted

2.România neîmblânzită

3.Ocean’s 8

4.To all the boys – PS. I love you

5.This is 40

6.Isi & Ossi

7.Darkest Hour

8.Deep impact

9.She’s out of my league

10.I now pronounce you Chuck&Larry

Gadgetreport.ro relata, zilele trecute, că Netflix a anunțat o schimbare semnificativă în politica de abonamente de pe piața românească. Compania de streaming de filme și seriale a renunțat să le mai ofere noilor abonați o lună de acces gratuit, pentru a testa serviciile sale.

Netflix oferă, în prezent, o altă promoție. Le oferă celor care se abonează la Netflix, fie la varianta de 7,99 de euro, fie la cea de 9,99 de euro, posibilitatea de a accesa varianta Premium, timp de o lună.

Netflix Premium costă 11,99 de euro și oferă posibilitatea de a vedea filmele și serialele la rezoluție Ultra HD+HDR, pe patru ecrane simultan.

Netflix, modificare de ultimă oră în privința abonamentelor din România

Cum oprești derularea automată a trailerelor video pe Netflix