Star Wars: The High Republic. Primele imagini din noua saga Războiul Stelelor

Data: 25/02/2020 | Autor: .

Star Wars: The High Republic. Primele imagini din noua saga Războiul Stelelor

Odată cu The Rise of Skywalker, saga Star Wars s-a încheiat, iar Disney își face deja planurile pentru noua epopee. Disney și Lucasfilm au lansat conceptul Star Wars: The High Republic, o nouă saga care va cuprinde filme, cărți pentru copii și benzi desenate care vor spune o poveste interconectată plasată cu 200 de ani înainte de The Phantom Menace, relatează GadgetReport.ro

În această etapă a universului Star Wars, Ordinul Jedi este la apogeu și controlează Imperiul Galactic. Nu există politicieni machiavellici.

Printre protagoniștii seriei se va afla celebrul personaj Yoda, în rolul unui cavaler Jedi care luptă împotriva cavalerilor Sith.

Nu va fi vorba de o trilogie similară cu prima saga, ci de o serie de povești derulate în acea perioadă, care vor cuprinde noi personaje și care, la un moment dat, vor interacționa pe firul epic.

Potrivit lui Michael Siglain, directorul Lucasfilm, noua saga este cel mai bine definită de un citat din Obi-Wan Kenobi: „Timp de peste o mie de generații, cavalerii Jedi au fost păzitorii păcii și justiției”.

„Această replică, pe care am auzit-o încă din 1977, ne-a făcut să ne gândim – Cum arată asta? Cum ar fi dacă am imagina lumea în care cavalerii Jedi se află în prim-plan”, a declarat Siglain, într-un trailer pentru The High Republic, prezentat de CNET.

Teaser-ul îi prezintă pe Jedi drept „cavalerii Jedi ai mesei rotunde”, Ordinul Jedi reprezentând vârful eroismului.

Bineînțeles, întreaga poveste este construită în jurul confruntării pe care cavalerii Jedi o vor avea cu așa-numiții ,,vikingi spațiali’’, care trăiesc la marginea Imperiului Galactic. Întregul setup va fi completă de noi personaje, de la contrabandiști la vânători de recompense și alte personaje negative.

Prima fază a Star Wars: The High Republic va debuta în luna august la Anaheim Celebration Star Wars atunci când vor fi numai puțin de cinci lansări: două romane – Into the Dark, A Test of Courage, două serii de benzi desenate – The High Republic Adventures și The High Republic și o nuvelă intitulată The Light of the Jedi. Acestea vor sta la baza lansării viitoarelor filme din noua saga Star Wars: The High Republic.

star wars yoda-star-wars

GadgetReport.ro relata, recent, că filmele urmau să fie produse, inițial, de David Benioff and D.B. Weiss, autorii Game of Thrones, însă aceștia au renunțat la proiect pentru a lucra pentru Netflix.

Astfel că regizorul primului film din noua serie va fi anunțat în următoarele săptămâni. Cele mai mari șanse le are Rian Johnson, cel care a regizat The Last Jedi.

,,Ne-a placut tuturor sa lucram cu Rian la ‘The Last Jedi’. Este o forta creatoare si sa-l urmaresc pe el construind ‘The Last Jedi’ de la inceput pana la sfarsit a fost una dintre marile bucurii ale carierei mele. Rian va face lucruri minunate cu aceasta noua trilogie”, a afirmat Kathleen Kennedy, presedintele Lucasfilm.

star wars STAR-WARS-The-Rise-of-Skywalker-01

,,Noua saga va include noi personaje, din toate colțurile Galaxiei, neexplorate până acum de Star Wars’’, au declarat oficialii Disney, citați de DailyMail.

GadgetReport.ro relata, anterior, că planurile Disney sunt de a lansa câte un nou episod din Star Wars în fiecare an, de acum încolo. Compania vrea să dezvolte, în paralel, mai multe poveşti, dincolo de cea principală, cu Luke Skywalker şi Darth Vader.