Noi imagini din Westworld Sezonul 3, unul dintre cele mai bune seriale SF din ultimii ani

Data: 24/02/2020 | Autor: .

Noi imagini din Westworld Sezonul 3, unul dintre cele mai bune seriale SF din ultimii ani

Unul dintre fanii seriei HBO ,,Westworld” a descoperit un site obscur, intitulat Inciteinc.com, pe care a găsit trei clipuri de promovare pentru Westworld Sezonul 3, materiale video pe care HBO încă nu le-a anunțat public, relatează GadgetReport.ro

S-ar putea ca site-ul să fie construit chiar de HBO, mai cu seamă că Incite Inc. este și numele companiei care oferă serviciile din parcul de distracții din celebrul serial. Noua serie va debuta pe 15 martie, pe HBO.

Dincolo de ,,serviciile propuse’’, dezvoltate pe baza unui coduri de backend false, site-ul conține și câteva clipuri promoționale care sunt derivate din promo-ul oficial lansat de HBO pentru Sezonul 3 al serialului.

Cele trei promo-uri pentru Westworld Sezonul 3, pe care le puteți vedea mai jos, vin cu o nouă abordare și mai multe dialoguri între Maeve, Dolores și noul personaj Caleb (interpretat de Aaron Paul).

Vă prezentăm, în ordine, clipul oficial lansat de HBO și cele trei promo-uri prezentate pe site-ul Inciteinc.com

Un război între roboți

Un război între roboți, AI vs. AI. Aceasta se anunță a fi esența celui de-al treilea sezon al unuia dintre cele mai bune seriale SF din ultimii ani, Westworld. Două din personajele cheie – roboții Dolores și Maeve își continuă existența în afara parcului, în lumea reală și ajung la final să se confrunte.

Cel de-al doilea sezon al Westworld s-a încheiat cu câteva răspunsuri la unele întrebări destul de mari, însă a deschis câteva uși către mistere și mai mari, spun creatorii lui Westworld, Lisa Joy şi Jonathan Nolan.

Aceștia afirmă, potrivit The Verge, că acţiunea din Westworld Sezonul 3 va fi una chiar mai spectaculoasă decât în primele două sezoane.

Printre vedetele noului sezon se vor afla Evan Rachel Wood în rolul lui Dolores, Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Omul în negru), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte) și Luke Hemsworth (Stubbs).

,,Westworld” relatează evenimentele ce se petrec într-un parc de distracţii futurist, populat de creaturi artificiale.

Laureat cu 5 premii Primetime Emmy®, „Westworld”, serialul spune povestea androizilor – gazde, care deviază de la scenariile bine inoculate de către programatorii lor și afișează un tip de comportament ciudat ce escaladează și care, la finalul primului sezon, dă naștere unei revolte în toată regula.

În cel de-al doilea sezon, sunt dezvăluite efectele revoltei și se va răspunde la o serie de întrebări despre gazdele și oamenii ce coexistă și se confruntă în Westworld.

Avându-i drept protagoniști pe Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright și James Marsden, „Westworld” este inspirat de filmul omonim din 1973 scris și regizat de Michael Crichton și a fost creat pentru micul ecran de producătorii executivi Jonathan Nolan și Lisa Joy.