Cum să vezi programe IPTV pe smartphone-urile cu Android

Data: 22/02/2020 | Autor: .

Cum să vezi programe IPTV pe smartphone-urile cu Android

Dacă vrei să te uiți la programe IPTV din întreaga lume, din SUA și până în Japonia, ai la dispoziție o aplicație gratuită, în magazinul Play. IPTV  îți permite să ai acces la câteva mii de programe de televiziune din întreaga lume direct pe telefonul mobil, relatează GadgetReport.ro

Cu aplicația IPTV și cu o listă IPTV (m3u), vei putea vedea toate programele fără niciun fel de întreruperi, atât pe smartphone cât și pe tabletă.

Cum descarci aplicația și cum o instalezi, alături de o prezentare detaliată a programelor IPTV, vezi în clipul video de pe GadgetreportTV. Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de Youtube pentru a vedea tutorialele noastre zilnice.

Pe internet găsești sute de liste cu programe IPTV (m3u). Poți alege mai întâi aceste versiuni, pentru a te obișnui cu programul iar apoi poți alege din zecile de oferte online de servicii IPTV. Atenție, aceste liste sunt la limita legii, funcționând pe principiul torenților.

Dacă vei plăti un abonament pentru o listă de IPTV, asta nu îți oferă nicio garanție că programele respective vor funcționa la parametri tot timpul. Listele reprezintă doar o colecție de stream-uri online pe care administratorii acestor servicii le actualizează periodic.

Captură de ecran

Dacă vrei să ai servicii stabile, apelează la cele oferite de furnizorii de televiziune precum RCS-RDS/DIGI, Orange TV Go etc.

IPTV-ul se află, în România, în faza de pionierat, iar furnizarea de servicii nu este pe deplin reglementată.

Captură de ecran

Noi am folosit, pentru test, o listă de pe https://gloryv.info/. Nu avem nicio legătură cu site-ul respectiv.

Dacă vrei să instalezi IPTV pe smart TV, urmărește tutorialul de mai jos.

Smart IPTV. Cum să vezi mii de canale TV pe smart TV

Un alt tutorial care vine să răspundă întrebărilor legate de IPTV găsești pe linkul de mai jos.

De ce să treci pe IPTV. Cum să vezi mii de programe TV din toată lumea

Este important de reținut că, pentru a accesa IPTV, trebuie să aveți un serviciu de internet cu o viteză bună, de peste 500 Mbps, ideal ar fi un 1Gb. În plus, este important să aveți un router de calitate, care să gestioneze traficul la un nivel optim.

Noi folosim un router Asus RT-AX88U, pe Wi-Fi 6 ((802.11ax), un router cu un raport preț-calitate foarte bun. Îl puteți găsi pe acest LINK.

Vrei un router de calitate? ASUS RT-AX88U, un gadget Dual Band AX, pentru acasă sau birou