Smart IPTV. Cum să vezi mii de canale TV pe smart TV

Data: 7/05/2019 | Autor: .

Smart IPTV. Cum să vezi mii de canale TV pe smart TVRețelele de cablu din România oferă un număr destul de limitat de programe TV, comparativ cu alte țări. Avem între 100-200 de programe, dintre care doar puține sunt HD și doar unul 4K. Cine își dorește să treacă dincolo de oferta operatorilor locali, există o gamă largă de aplicații IPTV, dintre care GadgetReport.ro vă prezintă astăzi Smart IPTV, o aplicație pe care o puteți instala pe smart TV-urile Samsung și LG dar și pe cele cu Android TV.

Aplicația Smart IPTV vă permite să folosiți liste de streaming-uri m3u, care vă oferă acces la programele TV din întreaga lume. Aplicația este gratuită timp de 7 zile, însă apoi trebuie să plătiți o taxă de 5,49 euro, prin card sau pe paypal, care vă oferă acces la varianta full, licențiată pentru MAC-ul televizorului dvs.

Din momentul în care ați instalat Smart IPTV, puteți să căutați online și să instalați liste m3u fără limite. Vă recomandăm să folosiți listele unor furnizori specializați de IPTV, pentru o experiență multimedia completă.

Detalii aflați din clipul video de mai jos.

CUM SE INSTALEAZĂ SMART IPTV

1 – Mai intai de toate cautam in meniul televizorului magazinul de aplicatii, dupa care cautam in magazinul respectiv aplicatia SMART IPTV. O descarcam si o instalam in TV.

2 – Dupa ce aplicatia a fost instalata, o deschidem, iar in partea dreapta vom gasi o eticheta cu numele:” MAC” care contine o serie de numere si litere pe care trebuie sa le copiem pentru a putea activa aplicatia si programele TV.

3 – Dupa ce am copiat adresa MAC, deschidem pagina online a aplicației, care ne este sugerata si langa adresa MAC.

Aici gasim un camp “MAC” unde trebuie sa introducem adresa MAC pe care am copiat-o din aplicatia SMART IPTV.

Langa acest camp introducem lista de canale m3u gasita pe internet sau furnizata de providerul de IPTV.

Selectam butonul “Send sau Upload”. Asteptam confirmarea si trecem la urmatorul pas.

4 – Daca am primit confirmarea in pagina online, deschidem din nou aplicatia SMART IPTV de pe TV-ul instalat.

Cautam un buton in meniul aplicatiei care sa ne permita reincarcarea aplicatiei. De obicei este “tasta zero” – ” 0 Reload”. Daca activarea a fost facuta bine, o sa apara lista cu programele TV.

5 – In ultimul rand trebuie sa activam aplicatia SMART IPTV. Putem folosi aplicatia gratuit timp de 7 zile dupa care trebuie activata online pe aceeasi pagina unde am setat MAC si URL pentru canale TV online.

Costul este de doar 5, 49 euro.