4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi „Avengers: Endgame” la cinema

Data: 29/04/2019 | Autor: .

 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi „Avengers: Endgame” la cinemaÎn vacanța de Paște și 1 Mai, te invităm să vezi „Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului”, cel mai așteptat și dezbătut film al anului. Vei afla deznodământul din cel mai mare eveniment cinematografic din istoria de 11 ani a Universului Cinematografic Marvel și al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel.

 

1. „Avengers: Endgame” este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”.

2. Pentru prima dată în istoria 4DX, a fost integrată Tehnologia Signature Character Motion, prin care efectele 4DX sunt personalizate pentru 10 dintre eroii principali din film, personajele prinzând cu adevărat viață. Această tehnologie reprezintă rezultatul unui an de cercetare din partea producătorilor 4DX specializați pe filmele Marvel. Mai mult, aceștia au pus laolaltă toate efectele de mediu și de mișcare disponibile, pentru a crea o adevărată capodoperă 4DX pentru toate simțurile. „Formatul 4DX aduce o cu totul altă dimensiune vizionării acestui film, iar dacă fanii îl pot urmări în 4DX cred că le va plăcea mult”, a spus regizorul Joe Russo.

3. Acțiunea filmului se petrece după ce Răzbunătorii au fost înfrânți de atotputernicul răufăcător Thanos, care – după ce a strâns toate cele 6 pietre ale infinitului – a decimat jumătate din univers, printr-un singur pocnet din degete. Împotriva lui se reunesc acum Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye – cei șase Răzbunători inițiali – cărora li se alătură Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket și War Machine.

4. „Avengers: Endgame” are o durată de 3 ore și 1 minut.