De ce să treci pe IPTV. Cum să vezi mii de programe TV din toată lumea

Data: 30/12/2019 | Autor: .

De ce să treci pe IPTV. Cum să vezi mii de programe TV din toată lumea

Dacă te-ai plictisit de programele TV oferite de firmele românești de cablu, ai la dispoziție varianta IPTV. Vei putea vedea până la 7000 de programe TV, filme și seriale din întreaga lume, în baza unui abonament care te costă în jur de 100 de dolari pe an, relatează GadgetReport.ro

În urma succesului review-ului la aplicația Smart IPTV și urmare a numărului mare de întrebări primite pe adresa redacției, office@gadgetreport.ro, am revenit cu un nou clip video în care vă prezentăm, în detaliu, cum funcționează IPTV-ul în România, atât prin intermediul aplicației Smart IPTV, pe un smart TV Samsung, cât și pe un telefon mobil, cu o aplicație dedicată IPTV.

Listele de programe IPTV le puteți achiziționa de pe internet, căutând după ,,liste M3U’‘ sau ,,IPTV list’‘. Sunt zeci, dacă nu sute de provideri de astfel de servicii, inclusiv din România, iar abonamentele sunt destul de ieftine comparativ cu alternativa clasică, a televiziunii prin cablu.

Alegeți să cumpărați o listă de m3U doar de la cei care vă oferă o perioadă de probă, în general de 24 de ore, pentru a testa calitatea programelor.

Nu cumpărați liste doar pentru că sunt ieftine. Este esențial să alegeți un serviciu care oferă și asistență tehnică, în cazul în care programele nu funcționează.

Este important de reținut că, pentru a accesa IPTV, trebuie să aveți un serviciu de internet cu o viteză bună, de peste 500 Mbps, ideal ar fi un 1Gb. În plus, este important să aveți un router de calitate, care să gestioneze traficul la un nivel optim.

Noi folosim un router ASUS RT-AX88U, pe Wi-Fi 6 ((802.11ax), un router cu un raport preț-calitate foarte bun. Îl puteți găsi pe acest LINK.

Router wireless ASUS RT-AX88U, Dual-Band, cu suport MU-MIMO si OFDMA

Routerul pe care vi-l recomandăm este ideal pentru streaming & gaming online și permite gestiunea unui număr foarte mare de dispozitive conectate. Veți putea vedea, fără întreruperi, în același timp, programele de pe IPTV, Netflix, HBO Go și să navigați pe internet fără probleme. Asta pentru că ASUS RT-AX88U are un hardware performant care gestionează la un nivel optim orice astfel de activitate.

SMART IPTV

Aplicația Smart IPTV, folosită de noi pe un televizor smart de la Samsung, vă permite să folosiți liste de streaming-uri m3u, care vă oferă acces la programele TV din întreaga lume. Aplicația este gratuită timp de 7 zile, însă apoi trebuie să plătiți o taxă de 5,49 euro, prin card sau pe paypal, care vă oferă acces la varianta full, licențiată pentru MAC-ul televizorului dvs.

Din momentul în care ați instalat Smart IPTV, puteți să căutați online și să instalați liste m3u fără limite. Vă recomandăm să folosiți listele unor furnizori specializați de IPTV, pentru o experiență multimedia completă.

Cum se instalează Smart IPTV vedeți în clipul video și în instrucțiunile  de mai jos.

CUM SE INSTALEAZĂ SMART IPTV

1 – Mai intai de toate cautam in meniul televizorului magazinul de aplicatii, dupa care cautam in magazinul respectiv aplicatia SMART IPTV. O descarcam si o instalam in TV.

2 – Dupa ce aplicatia a fost instalata, o deschidem, iar in partea dreapta vom gasi o eticheta cu numele:” MAC” care contine o serie de numere si litere pe care trebuie sa le copiem pentru a putea activa aplicatia si programele TV.

3 – Dupa ce am copiat adresa MAC, deschidem pagina online a aplicației, care ne este sugerata si langa adresa MAC.

Aici gasim un camp “MAC” unde trebuie sa introducem adresa MAC pe care am copiat-o din aplicatia SMART IPTV.

smart iptv Untitled

Langa acest camp introducem lista de canale m3u gasita pe internet sau furnizata de providerul de IPTV.

Selectam butonul “Send sau Upload”. Asteptam confirmarea si trecem la urmatorul pas.

4 – Daca am primit confirmarea in pagina online, deschidem din nou aplicatia SMART IPTV de pe TV-ul instalat.

Cautam un buton in meniul aplicatiei care sa ne permita reincarcarea aplicatiei. De obicei este “tasta zero” – ” 0 Reload”. Daca activarea a fost facuta bine, o sa apara lista cu programele TV.

5 – In ultimul rand trebuie sa activam aplicatia SMART IPTV. Putem folosi aplicatia gratuit timp de 7 zile dupa care trebuie activata online pe aceeasi pagina unde am setat MAC si URL pentru canale TV online.

Smrt IPTV costă 5, 49 euro. Îl plătiți cu cardul, fără probleme, online.