Ofertă excelentă pentru Tidal. 10 lei pentru cinci luni

Ofertă excelentă pentru Tidal. 10 lei pentru cinci luni

Serviciul de streaming muzical Tidal a lansat o ofertă excelentă pentru noii utilizatori, intitulată Now Playing. Pentru numai 10 lei, clienții vor primi cinci luni de streaming la o calitate audio excelentă, relatează GadgetReport.ro

Tidal este considerat, de mulți specialiști, drept o alternativă mult mai bună, din prisma calității sunetului, la Google Music, Apple Music, Deezer, Zonga sau Spotify.

Tidal este disponibil în 56 de țări, inclusiv în România, pe platformele Windows, Mac, Android și iOS.  Tidal este compatibil și cu Apple CarPlay dar și Android Auto. Puteți face streaming audio & video inclusiv pe dispozitivele dotate cu Chromecast.

Tidal oferă peste 56 milioane de melodii (HiFi), 225.000 de videoclipuri, concerte, interviuri exclusive și articole. Interfața software este una simplă și ușor de folosit, similară cu cea de la Spotify.

Tidal este platforma pe care artiști precum Beyonce, Rihanna, Drake și Kanye West își lansează, în premieră și uneori în exclusivitate, noile albume asta pentru că Tidal oferă o calitate audio la un nivel excelent.

Cel mai bun sunet, la calitatea celui inregistrat în studio, este furnizat cu serviciul HiFi, însă și pe Premium, calitatea audio este una peste Spotify și celelalte servicii muzicale de streaming.

Tidal îți permite să descarci melodiile în telefon sau pe PC și să dai share conținutului pe Facebook sau Twitter.

Ai la dispoziție trei tipul de abonament. Primul, Tidal Premium, de 19.99 lei/lună, oferă sunet la 320 Kbps în format AAC. Calitatea este una excelentă, optimă pentru audiție pe căști și pe boxe obișnuite.

Al doilea abonament este Tidal HiFi care oferă o audiție la nivel Master, similară cu cea înregitrată în studio. Trebui să ții cont că sunetul la HiFi (format FLAC sau WAV) este disponibil doar pentru o parte din catalogul de melodii (170.000) însă, dacă ai un echipament audio de calitate, vei putea asculta la 96 kHz/24 biți. Prețul – 39,99 lei/lună.

Tidal oferă și un abonament Family care, pentru un preț de 59,99 lei, pentru versiunea HiFi și 29.99 lei pentru Premium, poți adăuga până la 5 persoane.

Tidal oferă și posibilitatea de a testa platforma gratuit pentru 30 zile.

Puteți alege să plătiți 10 lei pentru 5 luni de audiție și apoi să optați pentru unul dintre abonamentele de mai sus de pe acest LINK.