Noua saga Star Wars va fi plasată cu 400 de ani înainte de aventurile lui Luke Skywalker

Data: 6/01/2020 | Autor: .

Noua saga Star Wars va fi plasată cu 400 de ani înainte de aventurile lui Luke Skywalker

Odată cu The Rise of Skywalker, saga Star Wars s-a încheiat, iar Disney își face deja planurile pentru noua epopee. Potrivit Making Star Wars, noua saga ,,Războiul Stelelor” îl va avea protagonist pe Yoda, în rolul unui cavaler Jedi, relatează GadgetReport.ro

Noua poveste Star Wars va fi plasată cu 400 de ani înainte de seria cu Luke Skywalker în rolul principal, în ,,High Republic’’.

Protagonistul seriei va fi celebrul personaj Yoda, în rolul unui cavaler Jedi care luptă împotriva cavalerilor Sith.

Nu va fi vorba de o trilogie ci de o serie de povești derulate în acea perioadă, care vor cuprinde noi personaje și care, la un moment dat, vor interacționa pe firul epic.

GadgetReport.ro relata, luna trecută, că primul film din noua serie Star Wars ar urma să debuteze pe 16 decembrie 2022, iar următoarele două pe 20 decembrie 2024 respectiv 18 decembrie 2026.

Review Star Wars: The Rise of Skywalker. O poveste încâlcită, salvată de efectele speciale

Filmele urmau să fie produse, inițial, de David Benioff and D.B. Weiss, autorii Game of Thrones, însă aceștia au renunțat la proiect pentru a lucra pentru Netflix.

Astfel că regizorul primului film din noua serie va fi anunțat în luna ianuarie. Cele mai mari șanse le are Rian Johnson, cel care a regizat The Last Jedi.

,,Ne-a placut tuturor sa lucram cu Rian la ‘The Last Jedi’. Este o forta creatoare si sa-l urmaresc pe el construind ‘The Last Jedi’ de la inceput pana la sfarsit a fost una dintre marile bucurii ale carierei mele. Rian va face lucruri minunate cu aceasta noua trilogie”, a afirmat Kathleen Kennedy, presedintele Lucasfilm.

star wars: the rise of skywalker STAR-WARS-The-Rise-of-Skywalker-01

,,Noua saga va include noi personaje, din toate colțurile Galaxiei, neexplorate până acum de Star Wars’’, au declarat oficialii Disney, citați de DailyMail.

GadgetReport.ro relata, anterior, că planurile Disney sunt de a lansa câte un nou episod din Star Wars în fiecare an, de acum încolo. Compania vrea să dezvolte, în paralel, mai multe poveşti, dincolo de cea principală, cu Luke Skywalker şi Darth Vader.