Al treilea sezon din spectaculosul serial SF ,,Westworld”, din 15 martie

Data: 14/01/2020 | Autor: .

Al treilea sezon din spectaculos serial SF ,,Westworld”, din 15 martie

Al treilea sezon al unuia dintre cele mai bune seriale SF din ultimii ani, Westworld, va debuta pe 15 martie, pe HBO. Printre vedetele noului sezon se vor afla Evan Rachel Wood în rolul lui Dolores, Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Omul în negru), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte) și Luke Hemsworth (Stubbs), relatează GadgetReport.ro

Cel de-al doilea sezon al Westworld s-a încheiat cu câteva răspunsuri la unele întrebări destul de mari, însă a deschis câteva uși către mistere și mai mari, spun creatorii lui Westworld, Lisa Joy şi Jonathan Nolan.

Aceștia afirmă, potrivit The Verge, că acţiunea din sezonul 3 Westworld va fi una chiar mai spectaculoasă decât în primele două sezoane.

Urmăriți primul teaser al sezonului III din Westworld

,,Westworld” relatează evenimentele ce se petrec într-un parc de distracţii futurist, populat de creaturi artificiale.

Laureat cu 5 premii Primetime Emmy®, „Westworld”, serialul spune povestea androizilor – gazde, care deviază de la scenariile bine inoculate de către programatorii lor și afișează un tip de comportament ciudat ce escaladează și care, la finalul primului sezon, dă naștere unei revolte în toată regula.

În cel de-al doilea sezon, sunt dezvăluite efectele revoltei și se va răspunde la o serie de întrebări despre gazdele și oamenii ce coexistă și se confruntă în Westworld.

Avându-i drept protagoniști pe Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright și James Marsden, „Westworld” este inspirat de filmul omonim din 1973 scris și regizat de Michael Crichton și a fost creat pentru micul ecran de producătorii executivi Jonathan Nolan și Lisa Joy.