House of the Dragon. HBO pregătește prequel-ul Game of Thrones

Data: 17/01/2020 | Autor: .

House of the Dragon. HBO pregătește prequel-ul Game of ThronesHBO va lansa un nou serial, un prequel al Game Of Thrones. Acțiunea din House of the Dragon (Casa Dragonului) este plasată cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și va prezenta istoria Casei Targaryen, relatează GadgetReport.ro

Unul dintre oficialii HBO, Casey Bloys, citat de DailyMail,  a declarat recent că noul serial va debuta, cel mai probabil, în 2022. El a adăugat că în prezent se scrie scenariul, iar ulterior se va trece la producția acestuia.

Înainte de sezonul final din Game of Thrones, HBO a comandat cinci scenarii diferite, iar House of the Dragon a fost câștigătorul.

„Unul dintre avantajele Casei Dragonului este că a existat un text de la George RR Martin și a existat un fel de foaie de parcurs”, a adăugat Bloys.

Cu un scenariu dezvoltat de Ryan Condal, House of the Dragon se va baza pe cartea ,,Fire & Blood’’ lansată de George RR în noiembrie 2018 și care spune povestea Casei Targaryen, care a condus Westeros timp de 300 de ani.

În Game of Thrones, Daenerys Targaryen a marcat ultimul episod al istoriei familiei Targaryen.