Cele mai urmărite 15 seriale de pe Netflix

Cele mai urmărite 15 seriale de pe Netflix

The Witcher este, în prezent, cel mai vizionat serial de pe Netflix. Potrivit unui studiu de audiență efectuat de motorul de căutare streaming Reelgood , primul sezon, de 8 episoade, a adunat cele mai multe accesări în perioada 9-15 ianuarie, relatează GadgetReport.ro

Potrivit  Forbes, la numai câteva zile de la lansarea oficială, serialul de 8 episoade lansat de Netflix a înregistrat un scor de 8.9 depășind seriale precum Black Mirror, Narcos, Peaky Blinders, Stranger Things și House of Cards, cotate la 8.8.

Ulterior, serialul a coborât la 8,8 pe măsură ce numărul review-urilor a crescut pe IMDb.

Toate cele opt episoade ale primului sezon din The Witcher sunt disponibile pe Netflix, inclusiv cu traducere în limba română.

Bazat pe seria de cărți best-seller, serialul este o poveste epică despre soartă și familie, care îl are în prim plan pe faimosul vânător de monștri Geralt din Rivia. În noua producție Netflix, veți intra pe tărâmul Continentului, unde oameni, elfi, vrăjitoare, gnomi și monștri se luptă pentru supraviețuire și supremație, și unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

Pe lista celor urmărite seriale de pe Netflix se mai află You, The Good Place, Stranger Things și Lost in Space.

Clasamentul primelor 15 seriale de pe Netflix este completat de Messiah, Dracula, Spinning Out, Schitt’s Creek,  Sex Education, Unbelievable, Shameless, Supernatural, Peaky Blinders și Criminal Minds.