The Gentlemen – Gangsteri cu Stil, un film de Guy Ritchie, din 31 ianuarie pe marile ecrane

Data: 29/01/2020 | Autor: .

The Gentlemen – Gangsteri cu Stil va avea premiera în cinematografele din România pe 31 ianuarie. Comedia explozivă, în stilul inconfundabil al lui Guy Ritchie, are o distribuție de excepție, cu Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Colin Farrell și Jeremy Strong în rolurile principale, relatează GadgetReport.ro 

Scris și regizat de Guy RitchieThe Gentlemen (Gangsteri cu Stil) este un film care îl readuce pe celebrul regizor la originile filmelor care l-au facut celebru, combinaţia extraordinară de comedie neagră și crimă.

După aproape 20 de ani de la celebrele sale filme cu gangsteri, Jocuri, poturi şi focuri de armă / Lock, Stock și Two Smoking Barrels ((1998)  și Unde dai şi unde crapă / Snatch (2000), RocknRolla (2008) urmate de filme cu bugete mai mari în diferite genuri, precum Sherlock Holmes(2011)The Man From U.N.C.L.E.(2015), și Aladdin (2019) Guy Ritchie revine la comediile cu gangsteri londonezi.

The Gangster (Gangsteri cu Stil)

Poster oficial The Gentlemen (Gangsteri cu Stil)

The Gentlemen (Gangsteri cu Stil), spune povestea lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un expat american care a construit cu succes un imperiu de al drogurilor la Londra, dar nu mai este interesat să rămână în afaceri.

Problemele apar atunci când intențiile lui Pearson sunt dezvăluite altor figuri importante din crima organizată, care încep să planifice sofisticate scheme pentru a fura tot ceea ce Pearson a construit.

Atunci când Dry Eye (Henry Golding) un gangster din tânăra generație îi spune lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), că noul va înlocui vechiul, Person nu este de acord. Regula junglei metaforice este aceea că cei puternici îi vor devora pe cei slabi. Pearson poate îmbătrâni, dar nu-și pierde influența; el este în continuare regele pentru că este cel mai bun în ceea ce face. Acțiunea se complică astfel și un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Distribuția The Gentlemen (Gangsteri cu stil) include actori ce au apărut şi în alte filme ale lui Ritchie, alături de actori ce sunt la prima colaborare cu celebrul regizor britanic.

Stilul rafinat, cinetic al lui Ritchie și distribuția remarcabilă fac din filmul The Gentlemen (Gangsteri cu stil) un must see al anului 2020.