„Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life”, încasări excelente în cinematografe

„Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life”, încasări excelente în cinematografe

Filmul de acţiune „Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a debutat în fruntea box office-ului românesc de weekend cu încasări de peste 2,5 milioane de lei, relatează GadgetReport.ro

În primele trei zile de la debutul în cinematografele româneşti, al treilea film din franciză a fost vizionat de 109.079 de spectatori şi a generat încasări de 2.554.089 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Bad Boys for Life a avut încasări excelente și în SUA. În weekend, a adunat 68,1 milioane de dolari, situându-se, astfel, pe locul 2 în topul celor mai profitabile debuturi din weekend-ul sărbătorii lui Martin Luther King.

În 1995, primul „Bad Boys” a adunat, în weekend-ul de debut, 65.8 milioane de dolari, relatează BusinessInsider.

Mai mult, „Bad Boys for Life” a înregistrat cel mai bun debut pentru un film Sony din categoria R.

Lungmetrajul este regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah şi îi are în centru pe detectivii Mike Lowrey şi Marcus Burnett, care revin în acţiune când cineva începe să ucidă oameni ce au legătură cu un caz mai vechi.

Din distribuţie fac parte Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez, Kate del Castillo, Nicky Jam şi Joe Pantoliano.

Primele două filme din serie, lansate în 1995 şi 2003, au primit critici împărţite şi au generat împreună încasări de peste 410 milioane de dolari, la nivel global.

Băieții răi (Bad Boys For Life). Un film plin de adrenalină și umor