Noul clip al lui Lady Gaga, Stupid Love, filmat cu un iPhone

Data: 29/02/2020 | Autor: .

Noul clip al lui Lady Gaga, Stupid Love, filmat cu un iPhone

Noul clip al lui Lady Gaga, Stupid Love,  a fost filmat folosind doar un iPhone 11 Pro. Videoclipul a devenit viral pe Youtube, adunând peste 10 milioane de vizionări în nici 12 ore de la lansarea oficială, relatează GadgetReport.ro

După doi ani de la lansarea precedentului album, Lady Gaga s-a întors în forță pe piața muzicală cu un nou clip, Stupid Love, și cu look-ul care a consacrat-o. În noul videoclip, ea apare cu părul roz, machiaj strident și ținute inedite. Piesa face parte de pe viitorul album al artistei, cel de-al șaselea din carieră.

Piesa este una ritmată și plină de energie, iar clipul ne duce cu gândul parcă spre începuturile carierei lui Lady Gaga. Videoclipul este regizat de către Daniel Askill și a fost filmat în întregime cu un telefon de ultima generație (iPhone 11 Pro).

„Este evident că a filma cu un iPhone este un teritoriu nou și pentru orice regizor este un fel de lucru neașteptat deoarece există unele standarde în ceea ce privește clipurile muzicale, reclamele sau filme și totul ține de camere cât mai mari, mai costisitoare. Ne-am distrat foarte mult filmând cu un iPhone 11 Pro. Ne-a oferit multe posibilități și libertatea de a explora tot ce putem face”, a declarat Askill.

„Am pus telefoanele pe un trepied profesional și pe o dronă profesională. Este o intersectare interesantă în sensul că mixăm modul în care folosim telefoanele în viața de zi cu zi și modul în care ne folosim de tehnologia profesională pentru a realiza un produs spectaculos. Am folosit toate cele trei camere ale telefonului, însă am alternat între Wide și Telephoto. Totul a fost filmat la rezoluție 4k. Suntem foarte mulțumiți de rezultat”, a mai spus el.