Chinezii de la Ulefone reduc preţurile la telefoane! O promoţie excelentă

ulefone paris

Una dintre cele mai dinamice companii IT&C din China, Ulefone, lansează o campanie promoţională care permite achiziţia telefoanelor Ulefone Paris, Ulefone Be Pro 2, Be Touch 2 şi a smartwatch-ului uWear la preţuri reduse cu până la 50%.

În cadrul promoţiei, derulată pe site-ul everbuying.net, puteţi cumpăra unul dintre cele mai interesante telefoane chinezeşti din 2015, Ulefone Paris, la preţul de numai 129,99 dolari.

Telefonul Ulefone Paris vine cu un look premium, dat de carcasa din aluminiu cu marginile rotunjite şi de ecranul de 5.0 inchi IPS, cu rezoluţia 1280 x 720 pixeli, acoperit cu Gorilla Glass 3.

Sub carcasă regăsim un procesor octa core A53 pe 64 biti, MTK6753, tactat la 1,3 Ghz şi gândit să economisească consumul de energie cu 30%, alături de 2 GB RAM LP-DDR3 şi un spaţiu de stocare de 16 GB, pe care rulează un Android 5.1.

Ulefone Paris are doua camere, una de 5 MP pentru selfie, cu unghi larg pentru ca fotografiile tale să cuprindă pe toată lumea, şi o alta, principală, de 13 MP, de la Omnivision, cu o apertură generoasă de F 1.8, cu flash.

Telefonul stă bine şi la capitolul sunet, graţie difuzoarelor Bes Flawless audio, care promit un sunet curat si puternic.

Telefonul dispune, bineînţeles, de toată conectivitatea devenită standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, reţea 802.11b/g/n, GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass etc.

Telefonul rulează ultima versiune de Android 5.1 cu o interfaţă dedicată, U Launcher, şi are, ca mai toate telefoanele chinezeşti, posibilitatea de a rula doua cartele SIM. Ulefone Paris are o baterie de 2200 mAh, care îi asigură o autonomie de 24 de ore.

Ulefone Be Pro 2 Android 5.1 4G Phablet 5.5 inch MTK6735 4bit 1.0GHz Quad Core 2GB RAM 16GB ROMAl doilea telefon aflat în promoţie, Ulefone Be Pro 2, costă numai 112, 99 dolari. La aceşti bani propune un ecran IPS de 5,5 inchi, HD, acoperit cu Corning Gorilla Glass 3, un procesor quad core pe 64 biti, 2 GB de RAM şi un spatiu de stocare de 16 GB, extensibil prin TFCard.

Ulefone Be Pro 2 oferă două camere, una de selfie de 8 MP şi o alta de 13 MP. Telefonul este 4G şi are o baterie de 2600 mAh, care ii asigură o autonomie de până la 700 de ore în standby. La fel ca primul smartphone, rulează Android 5.1.

Ulefone Be Pro 2 Android 5.1 4G Phablet 5.5 inch MTK6735 4bit 1.0GHz Quad Core 2GB RAM 16GB ROM

Al treilea telefon vândut la promoţie pe everbuying.net, Ulefone Be Touch 2, are un procesor mai puternic, un octa core de 1,7 Ghz, 3 GB de RAM si un spatiu de sstocare de 16 GB, extensibil prin TFCard.

Telefonul arată aproape indentic cu iPhone-ul, având până şi un senzor de amprentă, iar ecranul este unul de 5,5 inchi, Full HD.

Ulefone Be Touch 2 are două camere, de 5 respectiv 13 MP, şi o baterie de 3050 mAh, cu incarcare rapidă, capabilă să-i asigure o autonomie de pînă la 340 de ore în standby.

Telefonul rulează Android 5.1 şi il puteti cumpăra de pe everbuying.net la pretul de 179 de dolari.

Ultimul gadget aflat în promoţie este smartwatch-ul Ulefone uWear, un ceas inteligent care seamănă cu Apple Watch şi are dotări cel puţin interesante. Ceasul este compatibil cu telefoanele iPhone şi Android şi costă cu 90% mai puţin decât “fratele lui siamez”.

Cel puţin la nivel vizual, este greu să îţi dai seama care este ceasul Apple şi care este noul smartwatch Ulefone uWear Bluetooth Smart Watch. Producătorul chinez afirmă chiar că brăţara gadgetului este aceiaşi ca la iWatch, din Fluoroelastomer.

Spre deosebire de Apple, Ulefone a ales să folosească butoanele şi nu o coroniţă pentru a controla funcţiile ceasului inteligent.

Gadgetul are un ecran 2.5D Arc, de 1,44 inchi, capacitiv, cu rezoluţia de 128 x 128 pixeli, prins într-o carcasă din oţel despre care producătorii spun că este extrem de rezistentă la şocuri, apă şi praf.

Ceasul are o capacitate de 32 MB şi o baterie de 220mAh care îi asigură o autonomie declarată de o săptămână. Ceasul Apple trebuie să-l încarci după nici 10 ore.

Smartwatch-ul comunică cu orice telefon cu Bluetooth 4.0 (iOS şi Android) prin intermediul unei platforme software dedicată, care include toate funcţiile devenite standard în industrie, de la pedometru, senzorul care monitorizează somnul şi cel care îşi anunţă utilizatorul privind sedentarismul.

Ceasul primeşte, bineînţeles, apeluri, mesaje şi îl poţi folosi pentru a controla camera foto de pe telefon.

În plus, are un senzor de proximitate care te anunţă dacă te-ai depărtat prea mult de telefon şi unde să-l cauţi.

Ulefone uWear Bluetooth are cinci tipuri de alarme, aşa că îl poţi folosi să te trezească dimineaţa sau când vrei să îţi aduci aminte de o întâlnire programată etc.

Ceasul il poti cumpara de pe everbuying.net la pretul de 22,99 dolari.