Chinezii lansează promoţiile de Moş Crăciun! Telefoane şi smartwatch-uri cu reduceri de 70%

Data: 19/11/2015 | Autor: .

gearbest

Dacă noi abia am intrat în febra Black Friday, chinezii au trecut deja la pregătirile pentru Crăciun. Gearbest.com a lansat o pagină specială pe care vinde tot felul de gadgeturi, de la telefoane la ceasuri inteligente, la preţuri între 20 şi 369 de dolari!

Cel mai ieftin produs pe care îl Gearbest.com il propune este un smartwatch de 22,39 dolari, U Watch U8, iar cel mai scump este telefonul OPPO R7 4G, la 369 de dolari, unul dintre cele mai interesante flagship-uri chinezeşti.

Multe dintre gadgeturi sunt disponibile in depozitele din Europa, astfel ca vor ajunge la voi in numai cateva zile.

Dintre produsele care pot fi cadouri excelente pentru Mos Craciun, ne-a atras atentia in primul rand smartphone-ul OPPO R7 4G, un gadget cu o carcasă din magneziu si aluminiu care rivalizează cu smartphone-urile de top lansate de Apple, Samsung şi Sony.

OPPO R7 oferă un ecran de 5 inchi Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3 2.5D, un procesor Qualcomm MSM8939 Octa-core, video Adreno 405, 3 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 16 GB.

Telefonul are o cameră de selfie de 8 MP , care face poze în unghi larg (f/2.4) şi o alta principală de 13 MP 3M2 cu tehnologie ISOCELL. Ne-a plăcut şi faptul că se încarcă rapid. Numai două minute de încărcare la priză îi asigură o autonomie de 2 ore.

Un alt produs interesant este smartphone-ul Lenovo K3 Note k50 – t5 4G, comercializat de site-ul gearbest.com cu un 155,47 dolari.

Pentru aceşti bani, primiţi un telefon cu un ecran full HD, de 5,5 inchi, prins într-o carcasă cu iz premium şi margini metalice. Lenovo K3 Note k50 – t5 4G este propulsat de un procesor de tip octa core MTK6752 64bit, tactat la 1.7GHz, 2 GB de RAM şi video ARM MALI-T760.

Soluţia tehnică este una optimă pentru a rula un Android 5.0 fără întreruperi, fie că vorbim de convorbiri, browsing pe internet, jocuri, aplicaţii, filme şi muzică.

La acest ultim capitol, Lenovo K3 Note k50 – t5 include o interfaţă Waves MaxxAudio, menită să-i ofere o experienţă audio peste nivelul pieţei.

Dincolo de aceste aspecte, phabletul prezintă două camere, una de selfie de 5 MP şi o alta principală de 13 MP, cu dual led flash, autofocus şi deschidere F 2-0, pentru imagini cuprinzătoare.

Lenovo K3 Note k50 – t5 intră pe internet la viteze 4G şi pe WiFi printr-o conexiune 802.11b/g/n.

Telefonul prezintă, bineinţeles, toate celelalte facilităţi devenite standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, la GPS, senzori şi, foarte interesant, un modul FM, care permite ascultarea posturilor de radio fără conexiune de internet.

Lenovo K3 Note k50 – t5 este, ca orice telefon chinezesc de top, dual SIM card dual standby, dual Micro SIM, astfel că poţi să îi pui două numere de telefon.

Telefonul are o baterie de 3000 mAh, suficientă pentru o experienţă video (filme, seriale, jocuri) de calitate, timp de cel puţin 12-24 ore.

Interesant este si modelul l Elephone P8000 4G, un gadget vândut pe Gearbest.com la preţul de 170 de dolari.

Elephone P8000 are un ecran Full HD, de 5,5 inchi, un procesor MTK6753 64bit Octa Core, 1.3GHz şi 3 GB de RAM. O combinaţie tehnică foarte bună pentru a rula un sistem de operare Android 5.1 fără blootweare.

Telefonul stă mai bine şi la capitolul foto-video. Are doi senzori, unul de 5 MP pentru selfie şi o alta de 13 MP cu autofocus si biltz.

Elephone P8000 are şi câteva dotări interesante, specifice unui flagship, printre care senzorul de amprentă Fingerprint ID si carcasa metalica, care arata excelent.

Telefonul vine cu un acumulator de 4165mAh, care ii asigură o autonomie remarcabilă, de peste 2 zile.

Din segmentul ceasurilor inteligente, ne-a atras atentia U Watch U8 Smartwatch, un smartwatch care concurează cu Galaxy Gear de la Samsung şi pe care îl bate la anumite capitole.

Are toate dotările devenite standard în materie, de la Bluetooth, sonerie, alerte, pedometru, altimetru, vibraţii etc. Ce ne-a mai plăcut la el este că are o funcţie de telecomandă cu care poţi controla camera de pe telefon şi că este rezistent la apă şi praf.

Ceasul este disponibil pe Gearbest.com la preţul de 23,10 dolari.

Un alt model interesant este ZGPAX S79, un ceas cu un ecran de 1.54 inch Touch Screen Bluetooth care seamănă cu Apple Watch şi face cam aceleaşi lucruri, dacă nu mai bine.

Ceasul este compatibil cu telefoanele cu Android şi iPhone-urile, are o cameră foto şi o baterie de 320 mAh, care îi asigură o autonomie de pînă la 3 zile.

Este, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai optime alegeri. Îl găsiţi pe Gearbest.com în mai multe variante de culori, la preţul de 28,79 dolari.