Chinezii se pregătesc de Black Friday. Reduceri de preţuri de 80%

Data: 24/11/2015 | Autor: .

black-friday-gearbest

Dacă la noi Black Friday a trecut cu rezultate sub aşteptări pentru majoritatea retailerilor, semn că românii nu mai pot fi păcăliţi cu jongleriile cu preţuri, chinezii se pregătesc intens pentru evenimentul de shopping de pe 30 octombrie.

Cunoscutul portal de tehnologie GearBest.com a lansat două campanii speciale care vin să pregătească clienţii pentru evenimentul de shopping de la finele acestei luni.

În cadrul campaniei Black Friday Early Bird, puteţi cumpăra tot felul de gadgeturi, de la telefoane, la ceasuri inteligente, tablete şi alte electronice şi electrocasnice la preţuri reduse cu până la 80%. Oferta completă o puteţi parcurge rapid de AICI.

Telefoanele vin cu preţuri de la 71 de dolari (aprox. 285 lei) la 278 dolari (aprox.. 1100 lei), smartwatch-urile sunt vândute cu 13-30 dolari, iar tabletele au preţuri între 57 şi 405 dolari.

Sunt zeci de produse interesante dintre nouă ne-au atras atenţia telefonul Ulefone Paris, la 119 dolari, pe care l-am si testat pe GadgetReport.ro si am fost surprinsi de calitatea excelentă a acestuia (detalii AICI), DOOGEE F3 Pro 4G Smartphone la 160 de dolari, ceasul inteligent Zeblaze Rover Toughened OGS Panel Smart Watch MTK2501 Bluetooth 4.0 la 36 de dolari şi cel clasic Naviforce 9044 Men Japan Quartz Watch (9 dolari).

Interesantă este si tableta Teclast P80h Tablet PC, la 63 de dolari, alături de spectaculoasa Teclast X2 Pro Tablet PC, la 405 dolari.

Dacă vă pregătiţi de Moş Niculae sau Moş Crăciun, câteva sugestii interesante pot fi quadcopterul DM007 RC Quadcopter 6 Axis Gyro Explorer UFO la 27 de dolari, camera foto Original SJCAM SJ5000X 4K Sport Action Camera ( Elite Edition ) la 149 de dolari si senzorul de sanatate Original Xiaomi iHealth Smart Blood Pressure Dock Monitor Monitoring la 39 de dolari.

Iar dacă vreţi să vă construiţi singuri propriile jucării 3D, puteţi cumpăra aparatul JGAURORA Z – 605S DIY Acrylic Frame Reprap Prusa I3 LCD Screen 3D Printer Self – replicating Exclusive Injection la 255 de dolari, un preţ cu adevărat excelent.

A doua campanie derulată de GearBest.com, intitulată Black Friday&Cyber Monday, va aduce, printre altele, consola TV MXIII-G TV Box Android 5.1 la preţul de 50 de dolari, ceasul OUKITEL A29 Smartwatch la numai 45,99 dolari şi smartphone-ul BLUBOO XTOUCH 3GB 4G la 70 de dolari.

Ne-au mai atras atenţia şi ceasul Zeblaze Crystal Smart la 32 de dolari şi telefonul XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G la 80 de dolari. Toate produsele din promotie le vedeti AICI.

Toate produsele din cele două campanii le puteţi comanda direct pe site-ul celor de la GearBest.com, le plătiţi cu cardul sau PayPal, în condiţii de siguranţă, şi vor ajunge la voi în câteva zile prin curier sau prin poştă. Noi am comandat de la ei şi nu a fost nicio problemă.