Chrome, fara numar! Au aparut versiunile 15 si 16

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Google a lansat doua noi versiuni ale browser-ului Chrome. Variantele 15 beta si 16 developer vin la numai o saptamana distanta de la lansarea versiunii stabile a Chrome 14. 

Disponibila pentru Windows, Mac OS si Linux, Chrome 15 beta vine cu o sectiune de New Tab redesenata, care face mai usor de manageriat aplicatiile, bookmarks-urile si cele mai vizitate site-uri.

Chrome 15 ofera utilizatorului posibilitatea de a crea noi sectiuni, de a rearanja aplicatiile si site-urile prin drag&drop si a sterge aplicatiile, tragandu-le in trash.

Navigarea intre diversele sectiuni ale browserului, de la Most Visited, Apps si Bookmarks devine mai usoara in conditiile in care noul Chrome 15 retine setarile facute. Prin intermediul Omnibox History si Google Sync, utilizatorul poate sa isi sincronizeze datele cu alte browsere, iar Javascript Fullscreen API apare ca default.

Chrome 16, pe de alta parte, vine in plus cu posibilitatea de a fi folosit de mai multi utilizatori ca default. Astfel, utilizatorii vor putea foarte simplu sa isi modifice profilurile dintr-un singur buton.

Versiunea pre-release beta contine si un update V8 engine (3.6.4.0) si mai multe actualizari care elimina bug-urile versiunilor anterioare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vatuVGnd_X4