LG CineBeam 4K. Un proiector laser care aduce cinematograful acasă

Data: 2/09/2019 | Autor: .

LG CineBeam 4K. Un proiector laser care aduce cinematograful acasăSă ai un televizor mare în casă, cu o diagonală de peste 120-130 cm, a devenit ceva normal dacă, bineînțeles, ai și unde să-l pui. Pentru cei care nu au mobile adecvată și nici spațiul necesar, alternativa o reprezintă proiectoarele video care, în ultima vreme, au devenit cu adevărat performante.

Un proiector de ultimă generație, 4K, redă imaginea pe orice tip de suprafață, fie ecran special sau chiar pe peretele curat din sufragerie, cu o claritate a imaginii cu adevărat spectaculoasă (1500 ANSI).

Am văzut multe asemenea proiectoare care, inclusiv pe timp de zi, sunt capabile să ofere o imagine clară, la o rezoluție incredibilă, de 8.3 milioane de pixeli (3840 x 2160).

Din această categorie își propune să facă parte și noul proiector lansat de LG.

LG CineBeam 4K este un gadget spectaculos, care îți permite să proiectezi imagini de la 90 până la 120 de inchi, adică de la 228 la 304 centrimetri.

,,Proiectorul LG este capabil să livreze imagini 4K atât în mediul de office cât și acasă, grație noilor tehnologii care adaptează și controlează calitatea și intensitatea imaginii la mediu pe care este proiectată’’, a declarat Jang Ik-hwan, șeful diviziei IT Business de la LG.

Dincolo de claritate, proiectorul se conectează mirrorless la Android și iPhone și include USB, HDMI, Ethernet.

Proiectorul LG CineBeam 4K va fi prezentat în detaliu, săptămâna viitoare, la IFA 2019 din Berlin, atunci când vom afla și prețul de comercializare.

Mai multe detalii tehnice aflați de pe site-ul oficial LG.