Clientii Orange au acces la internet 4G in tot Bucurestiul

Data: 2/10/2013 | Autor: .

Orange-3g-internet-modemOrange a anuntat extinderea acoperirii 4G in toata capitala.Toti clientii, abonati sau utilizatori de cartele PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atat prin planuri tarifare compatibile, cat si prin optiuni dedicate.

 

Astfel, clientii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplatite din Romania care pot naviga pe internet la viteze 4G.

 

De asemenea, clientii Orange pot cumpara la preturi speciale smartphone-uri si tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la pretul de 49 de euro si Blackberry Q5 la 129 de euro cu Pantera 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cu Business Open 65 si tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul Colibri Explore 15.

 

Preturile includ TVA si sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioada de 2 ani a abonamentelor mentionate.

 

Tehnologia 4G aduce o si mai buna experienta la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange Romania le are in portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul caruia clientii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, si Orange TV Go, ce ofera acces la canale de televiziune, filme si videoclipuri pe PC, smartphone si tableta, oriunde si oricand.

 

In prezent, Orange are acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ofera servicii de internet la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

 

Mai multe detalii despre acoperirea Orange 4G si despre oferta pentru internet la viteze 4G sunt disponibile pewww.orange.ro/4g/ .