O noua platforma de filme online. 50 de filme la prețul de 2.50 euro

Data: 2/10/2013 | Autor: .

The perks of being a wallflowerWWTV, cea mai noua platforma de vizionat posturi TV și filme online, in mod legal, lanseaza o noua oferta prin care utilizatorii sai pot viziona, online, 50 de filme la prețul de 2.50 euro. Pachetul WWTV Super Pack este disponibil incepand cu data de 1 octombrie 2013.  

Din oferta fac parte titluri precum “The Perks of Being a Wallflower” (cu Emma Watson), “50/50” (cu Joseph Gordon-Levitt), “Taken 2” (cu Liam Neeson) sau “Welcome to the Punch” (cu James McAvoy).

Lunar, conținutul pachetului va fi schimbat, aducand laolalta, in aceeași oferta, titluri și genuri la fel de variate ca pana in acest moment.

Oricare dintre cele 50 de filme disponibile in oferta poate fi vazut in decursul a 30, respectiv 31 de zile ale lunii in curs, insa din momentul in care s-a dat play, utilizatorul are 48 de ore la dispoziție pentru a-l viziona integral.

Platforma WWTV-serviciu de tip online video-on-demand  ofera spre vizionare, in acest moment, peste 80 de filme și 20 de posturi TV. Filmele pot fi vizionate de pe orice PC sau MAC, iar posturile TV pot fi accesate de pe orice dispozitiv fix sau mobil, ce are ca sistem de operare iOS, Android, Windows sau Mac.

Pentru mai multe informații, accesați www.wwtv.ro sau www.facebook.com/WWTV.ro. Pachetul de 50 de filme poate fi accesat aici: http://www.wwtv.ro/filme/wwtv-super-pack/ .