Un clip incredibil! Viitorul ceas iWatch va revolutiona comunicatiile (VIDEO)

Data: 28/02/2013 | Autor: .

iwatch

Viitorul comunicatiilor mobile nu apartine smartphone-urilor, ci dispozitivelor in genul iWatch, ceasul care va prelua toate functiile IT&C si le va proiecta holografic. Cel putin asta sustin cei de la FinalCutKing care au dat publicitatii un clip fabulos in care incearca sa anticipeze functiile viitorului ceas Apple iWatch.

Din imagini rezulta ca dispozitivul va permite utilizatorilor toata gama de servicii de date si comunicatii, de la telefonie, la redarea video-audio prin intermediul unor holograme.

FinalCutKing cred ca acest nou dispozitiv va aparea pe piata in 2019.

Daca v-a placut acest clip, va invitam sa dati share acestei stiri.

iwatch (1)GadgetReport.ro v-a prezentat, saptamana trecuta, un alt studiu de desing, realizat de l Esben Oxholm.

Varianta iWatch propusa de Esben este realizata in totalitate dintr-o sticla speciala. Aceasta permite afisarea de imagini si text pe suprafata curbata a gadgetului.

Astfel, utilizatorul va putea sa isi seteze culoarea ceasului, modul in care sunt prezentate informatiile si amplasarea butoanelor dedicate. iWatch-ul lui Oxholm are un singur buton fizic, cel care asigura functiile de on/off.  La prima vedere, avand in vedere forma acestuia, ceasul pare a fi dedicat femeilor.

GadgetReport.ro scria, recent, ca peste 100 de persoane sunt implicate in productia primului ceas produs de Apple.

Potrivit surselor, compania din Cupertino lucreaza in secret la acest produs ce ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, cu ocazia sezonului de shopping de Craciun