Google Glass. Cum vom face cumparaturile in viitor (VIDEO)

Data: 12/03/2013 | Autor: .

Untitled-2

Firma americana ConAgra Foods a lansat un material video in care incearca sa anticipeze modul in care vom face cumparaturile in viitor cu ajutorul celebrilor ochelari inteligenti de la Google.

In clipul video care face reclama la doua dintre produsele sale, Healthy Choice si Marie Callender’s, vedem o zi din viata a doua gospodine si modul in care Google Glass le ajuta sa ia cele mai bune decizii.

Putem vedea astfel cum Google Glass le ajuta sa discute, sa gaseasca rapid drumul spre supermarket, sa afle informatiile nutritionale ale produselor si sa calculeze instant cat le vor costa cumparaturile.

Proiectul dezvoltat de Google, inspirat parca din seria Terminator, se bazeaza pe aplicatia Google Googles.

Ochelarii ar urma sa permita utilizatorilor sa vada pe lentile o gama larga de informatii. Aceasta va afisa date in timp real pe ecranele OLED transparente prin conexiunile 3G sau 4G.

Ochelarii vor oferi, de asemenea, date despre locatie, folosind aplicatia Google Latitude prin intermediul GPS-ului si senzorilor de miscare.

Ochelarii, ce vor fi lasati anul viitor, vor avea, de asemenea, o camera capabila sa faca poze si sa inregistreze video.

Urmariti mai jos un alt clip care prezinta aceasta tehnologie.