Cloverfield Paradox. Un SF spectaculos, disponibil pe Netflix

Data: 5/02/2018 | Autor: .

Cloverfield Paradox. Un SF spectaculos, disponibil pe Netflix

Netflix a lansat  noua producţie SF ,,Cloverfield Paradox”. Realizat de J.J. Abrams și Lindsey Weber, filmul spune povestea unui grup internațional de astronauți care trec printr-o serie de evenimente ieşite din comun, relatează GadgetReport.ro

Astronauţii din ,,Cloverfield Paradox” se află pe o navă spațială și lucrează la soluționarea unei imense crize de energie de pe Pământ.

Tehnologia experimentală folosită la bordul stației are un rezultat neașteptat, lăsând echipa izolată și nevoită să lupte pentru supraviețuire.

Trailerul filmului a debutat aseară la Super Bowl 2018, iar filmul este disponibil deja pe Netflix, în România, cu tot cu subitrare.

Regizat de Julius Onah după scenariul lui Oren Uziel. ,,Cloverfield Paradox” îi are în distribuţie pe Daniel Brühl, Roger Davies, Elizabeth Debicki, Aksel Hennie, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, John Ortiz, David Oyelowo și Zhang Ziyi.

Vedeţi trailerul filmului ,,Cloverfield Paradox” mai jos.

CUM TE ABONEZI LA NETFLIX

Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, testează serviciile Netflix. Ai 30 de zile la dispoziţie pentru a viziona gratuit programele şi pentru a te decide dacă merită să plăteşti abonament.

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.