Un concept spectaculos. Limited Edition Lamborghini Aventador (VIDEO)

Data: 4/05/2012 | Autor: .

Inginerii de la compania britanica Prindiville au dat publicitatii imagini cu Limited Edition Lamborghini Aventador, un concept de automobil care se bazeaza pe…conceptul Aventor, prezentat de Lamborghini la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Conceptul vine sa aduca o nota si mai spectaculoasa modelului Aventor J, un bolid cu un motor de 6.5 litri V12 si care prinde o viteza maxima de 350 km/ora, limitata electronic.

Britanicii s-au gandit sa creasca numarul cailor putere de la 700 la 805 si sa doteze masina cu un nou sistem de transmisie si control electronic care ii asigura soferului un control mai eficient si usor al masinii, gratie asistentei computerizate.

Pentru controlul masinii au fost inlocuite si franele cu unele revolutionare, pe baza ceramica, controlate electronic.

In plus, inginerii au renuntat la o parte din caroserie pentru segmente mai usoare, din fibra de carbon, astfel ca masina a devenit mult mai agila si rapida.

La interior, Prindiville a instalat cam tot ce se putea in materie de gadgeturi – display-uri LCD TV de 5 inch, DVD-player, navigatie prin satelit cu apelare vocala etc.

Originalul Lamborghini Aventador J costa 2,1 milioane de euro. Pretul conceptului britanic nu a fost anuntat. Daca va fi produs, va depasi cu siguranta pretul modelului original de la Lamborghini.