Concurs GadgetReport.ro și PlayStation România. Câștigă noul joc Days Gone și alte premii

Data: 14/05/2019 | Autor: .

GadgetReport.ro și PlayStation Romania lansează un concurs special cu premii, dintre care cel mai important îl reprezintă jocul Days Gone, noul titlu exclusiv pentru Playstation 4, dezvoltat de Bend Studio.

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs :

  1. Răspundeți, în secțiunea de comentarii a postării de pe pagina de Facebook GadgetReport.ro (AICI), la întrebarea: Care este numele complet al protagonistului din Days Gone?
  2. Dați like paginii de Facebook GadgetReport.ro
  3. Pe lângă răspuns, adăugați cu tag un prieten și un Share la postarea despre concurs.

GadgetReport.ro și PlayStation Romania vor acorda premii pentru patru câștigători:

Premiul 1: Joc Days Gone

Premiul 2: 1 urs + 1 breloc

Premiul 3: 1 șapcă + 1 breloc

Premiul 4 : 1 eșarfă + 1 breloc

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 17 mai. Ulterior vor fi contactați de PlayStation Romania pentru a intra în posesia premiilor.

Days Gone este noul titlu exclusiv pentru Playstation 4, venit din partea producătorului Bend Studio. Jocul, ce urmărește aventurile motociclistului rebel Deacon St. John, este unul dintre jocurile ce se anunță a fi de referință pentru studioul de sub aripa Sony

Acțiunea din Days Gone urmărește povestea lui Deacon St. John, un motociclist care încearcă să supraviețuiască într-o lume post apocaliptică, unde majoritatea populației s-a transformat în freakeri – un fel de zombies apăruți în urma unui virus produs de o companie de arme biologice și scăpat accidental din laboratoare.

Detalii despre joc aflați din review-ul GadgetReport.ro de mai jos.

GadgetReport.ro Review: Days Gone, un survival game excelent, în exclusivitate pentru PS4