Continuă problemele cu iPhone 7.Sâsâie, se aude prost şi pierde semnal

Data: 23/09/2016 | Autor: .

Continuă problemele cu iPhone 7. Sâsâie, se aude prost şi pierde semnal

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus continuă să primească feedback-uri negative în presa internaţională, care citează reacţiile primilor clienţi. Unii dintre ei au reclamat pierderea semnalului, alţii au acuzat un zgomot bizar în modul standby, iar mai nou au apărut relatări despre calitatea defectuoasă a convorbirilor telefonice, relatează GadgetReport.ro

După ce mai mulţi clienţi au reclamat faptul că ecranul iPhone 7 are o tentă gălbuie şi că senzorul de lumină dă fotografiilor o notă violet, Ubergizmo relatează de o altă problemă – unii utilizatori au reclamat faptul că, în convorbirile telefonice, interlocutorii afirmă că sunetul este foarte slab, ca şi cum ar fi la distanţă de aparat.

Nu este încă foarte clar dacă problema se datorează microfonului telefonului, software-ului sau chiar reţelei de telefonie care distribuie semnalul.

Unii clienţi au afirmat, pe forumurile Apple, că dacă dau sonorul mai încet din butonul de volum, problema dispare. A apărut chiar şi un ghid care permite rezolvarea problemei, pe pagina de service Apple.

Noile relatări vin după ce, anterior, mai mulţi clienţi au acuzat faptul că telefonul sâsâie atunci cînd nu este folosit, iar MacRumors a scris despre faptul că, în modul Airplane, iPhone 7 dă erori.

Un utilizator a postat un video care demonstrează eroarea respectivă.

Apple a anunţat că aşteaptă reacţiile clienţilor şi că va rezolva toate problemele apărute. Oricum, acestea par a fi minore în comparaţie cu cele ale Samsung Galaxy Note 7, telefon a cărui baterie a generat peste 100 de incidente – unele au explodat, altele au luat foc, iar o persoană a suferit arsuri în zona inghinală după ce telefonul i s-a încins în timp ce-l purta în buzunarul de la pantaloni.

Revenind la iPhone 7, dacă vreţi să cumpăraţi acest telefon, ar fi bine să vă gândiţi foarte bine ce culoare alegeţi. Telefoanele în culoarea neagră (jet black) au o problemă – se vor vedea toate zgârieturile, dovadă fotografia de mai jos.

vlade-savov09-19_201702da-0