Cosmote iese din preistorie. Isi relanseaza, in sfarsit, site-ul de internet

Data: 25/03/2014 | Autor: .

cosmote

COSMOTE România a anuntat relansarea website-ului www.cosmote.ro, un domeniu in care nu prea gaseai pana acum nimic structurat simplu si concis in materie de oferte de telefoane, tablete si abonamente.

Noul website vine cu un design nou, curat, ce aduce, in premiera, o platformă e-shop integrată, care va permite achiziționarea unei game largi de servicii COSMOTE și diverse produse.

Vizitatorii site-ului cosmote.ro pot, astfel, sa incheie contracte noi sau sa le reinoiasca pe cele existente, precum și sa realizeze diferite acțiuni în contul lor.

„Clienții pot acum să comande online, primind coletul acolo unde își doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România.

Noul website COSMOTE vine cu noi funcționalități precum Automatul de oferte, o metodă de selecție prin care clienții își pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraopțiune și accesoriu într-o singură pagină.
Opinia noasta este ca ar mai fi ceva de lucru la el, pentru ca, de exemplu, atunci cand selectezi o marca de telefoane, in loc sa iti arata lista completa, trebuie sa dai tot dai click in cautarea celui care te intereseaza.

Noul website a integrat instrumentul Match Me, organizat sub forma unui chestionar concentrat pe preferințele clienților, nevoile și obiceiurile lor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia și mobilitate. Ca urmare a informațiilor furnizate de clienți, funcționalitatea Match Me va afișa sugestiile corespunzătoare de telefoane mobile.

De asemenea, website-ul este prevăzut cu Fast Access Line, o listă derulantă care permite afișarea instantă a celor mai importante acțiuni ce pot fi realizate de către client, și cu secțiunea MyAccount, prin care clienții își vor putea gestiona propriul cont.

Magazinul online oferă o gamă largă de terminale și accesorii, alături de serviciile companiei. Clienții pot alege opțiunea preferată de expediere, livrarea acasă sau preluarea produselor dintr-un magazin COSMOTE, precum și metoda preferată de plată, online sau ramburs.

Daca nu stiati, din toamna s-ar putea sa ne luam adio de la Cosmote. Reteaua ar urma sa fie rebranduita T-Mobile, nemtii de la Deutsche Telekom urmand sa vina cu oferte de top, cu care sa concureze Orange, Vodafone si RCS-RDS. Detalii aflati dintr-o analiza GadgetReport.ro, pe care o puteti citi AICI (da click pe link)